Megérkeztek a 2024-es őszi farmertrendek: ezek lesznek a legdivatosabb darabok

2024. szeptember 10.
Ha van valami, ami sosem megy ki a divatból, akkor az a farmer. Egyszerre lehet elegáns, laza, csinos, ráadásul a hűvösebb idő beköszöntével alapdarab lesz. Lássuk 2024 őszi farmertrendjeit, amikből néhányat neked is érdemes lehet beszerezned!
2024-es őszi farmertrendek: ezek a legdivatosabb darabok
  • A farmer a ruhatárad egyik olyan darabja, ami sosem megy ki a divatból.
  • 2024 őszén a sötét farmerok ugyanúgy fognak hódítani, mint a vegyes anyagú darabok.
  • Megmutatjuk azokat a farmertrendeket, amiknek idén ősszel garantált sikere lesz.

Stella McCartney és Ralph Lauren azzal érveltek, hogy a legjobb női farmerek azok, amiket kristályokkal és flitterekkel díszítenek, de Tory Burch és Victoria Beckham mást mondott, akik inkább a nyers, sötét farmerokra esküsznek. A legújabb farmertrendek eléggé megosztották a közönséget a közösségi médiában, ami újabb vitát váltott ki arról, hogy melyik a legjobb farmer.

Végül a tervezők a farmerek széles választékát mutatták be idén ősszel, így ránk bízták a döntést, hogy melyik stílust választjuk.

Íme a 2024-es őszi farmertrendek:

1. Dupla farmer

Egy régi, de jól bevált stílustrükk a dupla farmer, ami könnyed megjelenést ígér. A kulcs az, hogy ne gondoljuk túl. Igen, keverhetsz különböző árnyalatokat és sziluetteket, de a monokróm mindig stílusos őszi-téli megjelenést kölcsönöz. Schiaparelli, Christian Dior és Carolina Herrera előszeretettel keverik a farmer midiszoknyákat a vagány kabátokkal.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dior Official (@dior) által megosztott bejegyzés

2. Extra széles szárú farmernadrág

Az ilyen farmer rugalmas, funkcionális és rendelkezik azzal a varázslatos képességgel, hogy extra stílusossá teheti az embert egy jól megválasztott felsővel. Brandon Maxwell, Chloé, Michael Kors, Dries Van Noten és még sokan mások is bemutatták a legszebb őszi modelljeiket elegáns garbóval és hosszú kabátokkal.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Chloé (@chloe) által megosztott bejegyzés

3. Sötét farmerek

Ebben a szezonban az indigó – a nyers farmer színe – áll a középpontban. Carolina Herrera, Versace és Victoria Beckham a teljesen kékesfekete árnyalatú farmereket dicsőítik. Mindeközben Tory Burch egyetlen sötét farmerrel rukkolt elő 2024 őszére: egy cipzáras farmerdzsekivel mély, sötét indigó színben.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

4. Karcsú és vékony farmerek

Az egyik farmertrend, aminek töretlen a sikere, a leggingsként is használható farmer. A Miu Miu vékony fazonjait farmerdzsekikkel és műszőrme kabátokkal párosították, míg Bally és Balenciaga térdcsizmával dobta fel a saját farmereit.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Miu Miu (@miumiu) által megosztott bejegyzés

5. Vegyes anyagú farmerok

Miért ragaszkodnál csak egyféle szövethez, ha többféle anyagot kombinálhatsz egyedi alkotássá? Legalábbis ezt a kérdést tette fel Fendi, Stella McCartney, Chloé és Max Mara, és az őszi kollekcióikban megjelentek a kéttónusú farmerruhák, valamint nadrágok vagy hibrid kabátok gyapjúszövettel és farmerrel.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Stella McCartney (@stellamccartney) által megosztott bejegyzés

6. Partyfarmerek

Az őszi szezonból nem maradhatnak ki a bulikra szánt farmerek. Ralph Laurennél az aranyozott farmertrendek hódítanak, az Undercovernél a fémes rojtok, Stella McCartney-nál és a Versace divatháznál pedig az ezüst flitterek.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

thevoicewardrobe (@thevoicewardrobe) által megosztott bejegyzés

Forrás: Marie Claire Gr., Fotók: Getty Images