Heti horoszkóp 2024. szeptember 23-29. – A Mérleg jegyében a szerelem kerül a középpontba

2024. szeptember 23.
A Nap továbbhalad a Mérleg jegyébe, ami komoly változásokat hoz a heti horoszkóp szerint a csillagjegyek párkapcsolatába 2024. szeptember 23-29. között. Mire számíthatnak a zodiákus állatövi jegyei a következő napokban?
Heti horoszkóp 2024. szeptember 23-29. Mérleg szezon
  • A heti horoszkóp középpontjában a szerelem áll 2024. szeptember 23-29. között.
  • Mire számíthatnak a csillagjegyek a Mérleg szezon nyitányában?
  • Mutatjuk az egyes csillagjegyek heti horoszkópját a 2024. szeptember 23. és 29. közötti napokra!

A heti horoszkópot 2024. szeptember 23-29. között már a Mérleg energiák határozzák meg. A jegy uralkodó bolygója a Vénusz, ami a csillagjegyek szerelmi életére, pénzügyeire és emberi kapcsolataira van nagy hatással. 

Mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint 2024. szeptember 23. és 29. között? Hogyan fordíthatják javukra az erőteljes Mérleg szezon energiákat?

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024. szeptember 23-29.

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

Ez a hét pozitív változásokat hozhat a Kos életébe, különösen szerelmi téren. Ha párkapcsolatban élnek, most jó alkalom adódik, hogy minőségi időt töltsenek együtt párjukkal. A heti horoszkóp azt tanácsolja, használják ki ezeket a pillanatokat, hogy megoldják az eddig szőnyeg alá sepert nézeteltéréseket. A hét vége felé apróbb nézeteltérések adódhatnak családtagjaival, de ha megőrzik nyugalmukat és bölcsen válaszolnak, nem mérgesedik el a helyzet.

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

A Mérleg szezon kezdete elhozza a 2024. szeptember 23-29. közötti héten a Bikának a régóta várt egyensúlyt végre. Ne szalasszák el a lehetőséget, hogy együtt dolgozhatnak párjukkal. Ha van valamilyen megoldatlan konfliktusuk, most ennek tisztázására is lesz módjuk. A hét második felében törődjenek többet az egészségükkel a csillagjegy szülöttei.

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

Feszülten indul a 2024. szeptember 23-29. közötti hét az Ikrek számára. Ez az érzés csak a hét közepén oldódik majd fel. A heti horoszkóp azt tanácsolja, helyezzenek nagyobb hangsúlyt a kommunikáció javítására és legyenek őszinték a párjukkal. Így elsimíthatják a nézeteltéréseket. A munkahelyi feszültségek is oldódnak a hétvégére, így kihasználhatják lazításra a szabadnapokat.

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

Kifejezetten harmonikus lesz a hét a Rák számára a párkapcsolatában. Most különösen boldog élményeket élhetnek át együtt. Érdemes terveket készíteniük a hétvégére is, mert nem árnyékolja be semmi azokat. A pénzügyeikben legyenek óvatosak, most ne adjanak és ne vegyenek fel kölcsönt a csillagjegy szülöttei, int óvatosságra a heti horoszkóp.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

A Mérleg szezon kezdete új energiákkal tölti fel az Oroszlán szerelmi életét is. Ha párkapcsolatban élnek, most felszíthatják a tüzet akár egy rövid utazással is. De az egyedülálló Oroszlánoknak is meghozhatja a szerelmet az életébe a heti horoszkóp szerint egy váratlan találkozás.

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

Veszekedéssel indulhat a hét a Szűz számára, amit ha nem sikerül tisztázniuk, komoly erőpróba lehet a párkapcsolatuknak. Fontos a heti horoszkóp szerint, hogy most tényleg nyíltan és őszintén forduljanak a másik felé, tartsák tiszteletben párjuk érzéseit is. A hét második felére oldódhat a feszültség és nyugodtabb napok következhetnek.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

Most, hogy beköszöntött a Mérleg szezon, a csillagjegy szülöttei hátradőlhetnek és élvezhetik a harmóniát és egyensúlyt, ami körülveszi őket. Jó alkalom adódik a hét közepén, hogy minőségi időt töltsenek párjukkal, családjukkal. Ez a stabilitás megerősíti a kapcsolatukat is.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

Olyan lesz a héten a Skorpió szerelmi élete, mint egy hullámvasút. A heti horoszkóp azt tanácsolja, legyenek őszinték a párjukkal az érzéseikkel kapcsolatban. Fontos, hogy megpróbálják megérteni a másik nézőpontját is, mert lehet, hogy ezúttal nem a csillagjegy szülötteinek van igaza. 

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

A héten a Nyilas romantikus kapcsolatai pozitív irányt vesznek. Végre azt érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy képesek elköteleződni. Ezt megerősítheti egy közös kaland is, melyre a hét második felében jó alkalom adódik a horoszkóp szerint. Most felfedezhetik, milyen közös érdeklődési körökön osztoznak és emlékezetes pillanatokat élhetnek át együtt.

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

Kihívásokkal kell szembenéznie a Baknak a párkapcsolatában. A heti horoszkóp szerint fontos, hogy megértő legyen a párjával, mert csak akkor juthatnak túl a problémákon, ha megőrzik nyugalmukat a csillagjegy szülöttei. Hozzanak átgondolt döntéseket a 2024. szeptember 23-29. közötti héten.

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

A Mérleg szezon első hete pozitív változással indul a Vízöntő számára. Nem csak a szerelmi életében, de a munkahelyén is tapasztalhatják ezeket az erősítő energiákat a csillagjegy szülöttei. Most jó alkalom adódik a heti horoszkóp szerint a mély beszélgetésekre, így sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz az álláspontok.

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

A héten frissítő, újító energiákat érezhetnek a Halak, mely új lendületet adhat a párkapcsolatában érzékelhető fásultságnak. A heti horoszkóp szerint számítaniuk kell rá a csillagjegy szülötteinek, hogy nem csak romantikus pillanatokat, de új irányokat is hozhat a párkapcsolatában a Mérleg szezon.

Forrás: HerZindagi, Fotó: Getty Images, Unsplash