Ezek lesznek a csillagjegyek szerencsehónapjai 2024-ben

2023. november 22.
Sokan úgy érezzük, hogy vége lehetne már ennek az évnek, és szeretnénk tudni, vajon 2024-ben mely hónapok lesznek a legszerencsésebbek számunkra. A horoszkóp szerint már előre kirajzolódik, hogy az egyes csillagjegyek mely hónapokban számíthatnak a legnagyobb szerencsére 2024-ben.
Csillagjegy horoszkóp szerencsehónap 2024
  • Az asztrológiában megvannak azok az elemek, melyek szerencsét vagy inkább balszerencsét hoznak az egyes csillagjegyeknek.
  • Az egyes elemek sem ugyanúgy hatnak minden csillagjegyre, hiszen más bolygó uralja a különböző jegyeket.
  • Minden csillagjegynek megvannak azok a hónapok, amik 2024-ben kifejezetten ígéretesen alakulhatnak, szerencsét hozhatnak.

Ha tudjuk, hogy mely hónapok lesznek a legszerencsésebbek a csillagjegyünk számára 2024-ben, segít előre tervezni. Érdemes ezekre a hetekre időzíteni az olyan életeseményeket, mint például a házasságkötés, egy nagyobb utazás vagy a gyermekünk életének sorsfordító élményei. 

Mutatjuk, az egyes csillagjegyeknek 2024-ben mely hónapok lesznek kifejezetten pozitívak és szerencsések!

A Kos (március 21. – április 19.) szerencsehónapja 2024-ben január lesz

A zodiákus első csillagjegye számára 2024 első hónapja rögtön ígéretesen indul. Sokkal erősebb kötődést, fejlődést tapasztalhatnak és megnyílnak a lehetőségek a csillagjegy szülöttei számára. Érdemes már januárban belefogni az olyan projektekbe a Kosoknak, amit az újévre terveztek. Most ne halogassák álmaik megvalósítását!

A Bika (április 20. – május 20.) szerencsehónapja 2024-ben április lesz

A tavasz, különösen az április tartogat számos lehetőséget a fejlődésre és boldogságra a Bikák számára. Használják ki ezt az időt, legyenek minél többet szeretteikkel és most indítsák el saját vállalkozásukat. Április lesz 2024-ben a legszerencsésebb időszak arra is a csillagjegy szülötteinek, hogy új tervekkel álljanak elő. A párkapcsolatukban is felfelé ívelő időszakba kerülnek vagy párra találnak, ha egyedülállók.

Az Ikrek (május 21. – június 20.) szerencsehónapja 2024-ben szeptember lesz

Különösen pénzügyi szempontból lesz szerencsés a szeptember az Ikrek számára 2024-ben. Végre egyenesbe jönnek anyagilag és nem kell tovább azon aggódniuk, hogyan osszák be a keresetüket. Ne felejtsék el a csillagjegy szülöttei felfedezni a világ és a környezetük csodáit ezekben a hetekben!

A Rák (június 21. – július 22.) szerencsehónapja 2024-ben július lesz

A július remek lehetőséget tartogat a Rákok számára személyiségfejlődésre, ami kihat a másokkal, szeretteikkel való kapcsolatára is. Ez a fejlődés a csillagjegy szülötteinek életét nem csak beragyogja, de szerencsésebbé is teszi. Érdemes lesz 2024 júliusában erősebben manifesztálniuk vágyaikat, mert a bolygóállások is segítik, hogy bevonzzák, amit szeretnének!

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) szerencsehónapja 2024-ben augusztus lesz

Augusztusban lesz kifejezetten szerencséje az Oroszlánoknak 2024-ben. Ez egyébként is az Oroszlán szezon, így minden támogató energiát maguk mellett tudhatnak a csillagjegy szülöttei. A szerencsehónapjukban bármit elérhetnek az Oroszlánok, amire szükségük van, amit akarnak és még többet is!

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) szerencsehónapja 2024-ben szeptember lesz

Rakétaként szárnyal a Szűz karrierje a szerencsehónapjában. Mindenki észreveszi a fejlődést, amin a csillagjegy szülöttei keresztül mentek, ez kihat az emberekkel való kapcsolatára is. Egy különösen jó hírre számíthatnak 2024 ezen hónapjában a Szüzek.

Minden csillagjegyenek megvannak azok a hónapok, amik 2024-ben kifejezetten ígéretesen alakulhatnak, szerencsét hozhatnak

Minden csillagjegynek megvannak azok a hónapok, amik 2024-ben kifejezetten ígéretesen alakulhatnak, szerencsét hozhatnak 2024-ben

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) szerencsehónapja 2024-ben október lesz

Bár az év korábbi része alapján azt gondolhatják a Mérlegek, hogy az október kifejezetten szerencsétlen lesz számukra, végül pont ellenkezőleg alakul. Remek lehetőség adódik a csillagjegy szülötteinek az utazásra egy olyan helyre, melyről már régóta álmodtak. Hozzájutnak egy olyan dologhoz, amit már évek óta meg akartak vásárolni. A Mérlegek élete új szakaszba lép, lehorgonyozhatnak, családot alapíthatnak. 

A Skorpió (október 23. – november 21.) szerencsehónapja 2024-ben november lesz

Inkább a november lesz a szerencsésebb a Skorpió számára a jegy saját időszakán belül. Számos olyan új lehetősége lesz a csillagjegy szülötteinek, amitől a világ tetején érezhetik magukat. A párkapcsolatban élő Skorpiók most újabb szintre léphetnek a szerelmükkel, remek időszak ez a lánykérésre, házasságkötésre. 

A Nyilas (november 22. – december 21.) szerencsehónapja 2024-ben május lesz

Már az egész év nagyon ígéretesen indul a Nyilas számára 2024-ben, ám a szerencséjük májusban csúcsosodik ki igazán. Remek lehetőség nyílik, hogy a csillagjegy szülöttei megajándékozzanak másokat és saját magukat, ne fukarkodjanak a bókokkal mások felé! Nyugodtan játszhatnak nyílt lapokkal ebben az időszakban, hiszen tudják, hogy nem veszíthetnek!

A Bak (december 22. – január 19.) szerencsehónapja 2024-ben június lesz

Roppant jövedelmező lesz a nyár eleje 2024-ben a Bak számára. Nemcsak pénzügyi, hanem magánéleti szempontból is sínre kerülhet az életük. Élvezzék a boldogságot, vessék bele magukat az örömökbe és éljenek anélkül, hogy a jövőn aggódnának vagy a múlton rágódnának a csillagjegy szülöttei! A Bakoknak lehetőségük nyílik egy csodás helyre utazni, ahol élvezhetik az érintetlen természetet és töltekezhetnek.

A Vízöntő (január 20. – február 18.) szerencsehónapja 2024-ben március lesz

Roppant zsúfolt, ám legalább annyira szerencsés hónap lesz 2024-ben a március a Vízöntők számára. Rengeteg szórakozás, öröm, szerettükkel töltött idő vár a csillagjegy szülötteire, ám a munkában is nagyon sok feladat hárul rájuk. Ami viszont előrelendítheti a Vízöntők karrierjét is. Csak ússzanak együtt az árral, a többiről a zodiákus gondoskodik!

A Halak (február 19. – március 20.) szerencsehónapja 2024-ben február lesz

Ígéretes lehetőségekkel indul a február a Halak számára. Jövedelmező új munka várhat a csillagjegy szülötteire, ami váratlanul megnövelheti a bevételeiket. De a régóta várt előléptetésre is sor kerülhet végre. Higgyék el, a szeretteik is pont annyira szeretnének velük örülni! Ne fosszák meg őket ettől!

Forrás: India Astro Fotó: Unsplash