Három csillagjegy, akikre ősszel újra rátalál egy korábbi szerelem – de jó ez nekik?

2024. szeptember 24.
Az őszi nosztalgia sokunkon eluralkodik. Van azonban három csillagjegy, akik jövőjére hamarosan különösen nagy hatással lesz a múlt.
Csillagjegy szerelem nosztalgia ősz
  • Ősszel hajlamosak lehetünk a saját életünket is szépia filteren át nézni – ez a romantikus kapcsolatainkkal sincs másképp.
  • Bizonyos csillagjegyek szülöttei idén ősszel jól teszik, ha óvatosan kezelik az érzéseiket.
  • Nem törvény, hogy korábbi kapcsolatok felmelegítése kizárólag rosszul sülhet el, de érdemes belegondolni, mi is volt az oka annak, hogy egyszer már véget ért.

Ősszel a természet barnára vált, hamarabb beköszöntenek az esték, az idő lelassul, ahogyan mindezek hatására mi magunk is. A forró, pezsgő nyár mozgalmasságát a lecsendesedés, begubózás, nosztalgiázás veszi át. Ez az időszak arra sarkall sokunkat, hogy a múltba révedjünk. Elgondolkodunk véget ért kapcsolatokon és elmosolyodunk felejthetetlen emlékeken. Három csillagjegy különösen fogékony lesz erre idén ősszel, akár arra is, hogy a szívük a korábbi párjukhoz húzza őket.

Azonban érdemes vigyázni! Vajon tényleg megéri leporolni a régi szerelmeket, vagy jobb otthagyni őket, ahová valók – a múltban?

Lássuk, melyik az a három csillagjegy, amely életébe betoppanhat egy korábbi szerelem!

Rák

A rák csillagjegybe tartozók közismertek érzelmi mélységükről és biztonság iránti vágyukról. Az őszi időszak felpiszkálhat bennük régmúlt érzéseket egy korábbi párjuk iránt, akin még nem teljesen tették túl magukat. Bár hűségesek és képesek hosszú időn át fenntartani az érzelmi kötődéseket – ami egyébként dicséretes –, rá kell jönniük, hogy a káposzta felmelegítése magas fokú érettséget és megértést igényel.

Skorpió

A skorpiókra jellemző, hogy szenvedélyesek a kapcsolataikban, nagyon intenzíven élve meg érzéseiket. Nem meglepő, ha valamiféle váratlan apropóból egy régi szerelem erős érzelmeket éleszthet fel újra bennük. Bár sokan közülük hajlamosak elrejteni az érzéseiket, ám ha egy régi szerelem felbukkanásával olyan érzéseket fedezhetnek fel magukban, amelyekről azt hitték, már rég a múlté. Ha visszatérnek a múltba, fel kell készülniük az intenzív érzelmi kihívásokra. De előtte el kell dönteniük, készen állnak-e erre, és megéri-e az érzelmi fáradságot.

Bika

A bikák hűségükről és szilárdságukról ismertek. Ezzel jár az is, hogy gyakran hordoznak emlékeket a múltbeli kapcsolatokról hosszútávon is, akár évtizedeken át, magához az emlékekhez is hűséges maradva. Az ősz vágyakozást ébreszt bennük a régi idők után, különösen, ha azok az idők egy hozzájuk nagyon közel álló személyhez kapcsolódnak. Bár úgy tűnik, hogy az idő begyógyította a sebeket, egy találkozás valakivel a múltból mélyben nyugvó érzéseket hozhat felszínre. A bikáknak alaposan át kell gondolniuk, hogy valóban a múlt felbolygatása a legjobb döntés, vagy talán itt az ideje végleg lezárni bizonyos fejezeteket.

Forrás: City Magazine, fotók: Getty Images