3 csillagjegy, aki szakíthat idén nyáron a horoszkóp szerint

2024. június 05.
A három csillagjegy valóban úgy érzi majd 2024 nyarán, hogy a szakítás új kezdet számukra. A nyári szerelmi horoszkóp megkönnyebbülést és felszabadulást hoz a szakítással ezeknek a csillagjegyeknek.
Nyári szerelmi horoszkóp 2024 szakítás
  • A három csillagjegy kapcsolata azért érhet véget 2024 nyarán a szerelmi horoszkóp szerint, mert alapjaiban nem illettek egymáshoz.
  • Tényleg új, üdítő kezdet lehet a csillagjegyek számára a szakítás idén nyáron.
  • Melyik három csillagjegy számathat szakításra 2024-ben a nyári szerelmi horoszkóp szerint?

A nyári szerelmi horoszkóp szerint a Szaturnusz az a bolygó, amelyik felboríthatja három csillagjegy kapcsolatát. Ez azért is történhet így, mert alapjaiban olyan törésvonalak húzódtak a pár között, mely meggátolta, hogy a viszony megingathatatlan legyen. 

Melyik az a három csillagjegy, akik a nyári szerelmi horoszkóp szerint 2024-ben szakításra, ám egyben új kezdetre és felszabadulásra számíthatnak?

A nyári szerelmi horoszkóp ezeknek a csillagjegyeknek hoz szakítást 2024-ben

1. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ha párkapcsolatban élő Oroszlánok vagyunk, az Uránusz hozhat változást ebbe. Ráeszmélhetnek a csillagjegy szülöttei a nyári szerelmi horoszkóp szerint, hogy ez a viszony nem teljesíti ki a szükségleteiket. Egyszerre úgy érezhetik, hogy szabadságra és több függetlenségre van szükségük. 

Ha a párjuk korábban odaadó volt, ám most úgy érzik az Oroszlánok, hogy elutasító és rideg, azonnal a szakításra gondolnak a csillagjegy szülöttei. Pedig lehet, hogy nem is a másik személyben történt változás, hanem bennünk. Sokkal egészségesebb és őszintébb lesz a viszony a párjukkal, ha a csillagjegy szülöttei nyíltan vallanak az érzéseikről. A nyári szerelmi horoszkóp azt tanácsolja, ne halogassák a szakítást, mert a párjuknak sem jó a bizonytalanság. Ideje eldönteniük a csillagjegy szülötteinek, mit is akarnak valójában.

2. Skorpió (október 23. – november 21.)

2024 nyarán jelentős változásokat tapasztalhatnak a párkapcsolatukban a Skorpiók. Ez a Szaturnusz és Plútó hatása, melyek átformálják az érzelmi életüket, és sürgető vágyat ébresztenek a csillagjegy szülötteiben, hogy lépjenek.

A csillagjegy szülöttei hajlamosak túlgondolni a szerelmi életük történéseit, ám ebben az esetben valóban nem árt minden nézőpontot megvizsgálniuk. Ha a párjukkal valóban nem passzolnak egymáshoz, tényleg mindenkinek jobb, ha elengedik egymást a nyári szerelmi horoszkóp szerint. Így lehetőségük van megtalálni azt, akivel jól működhet a párkapcsolat.

3. Halak (február 19. – március 20.)

A Szaturnusz felkavarja a Halak szerelmi életében is az állóvizet 2024 nyarán. A Plútó retrográdot keresztezi a bolygó, melynek hatására a repedések még tovább nőnek a csillagjegy szülötteinek kapcsolatában. Egy csapásra úgy érezhetik a Halak, hogy párjuk a világ legidegesítőbb embere, és egy percet sem bírnak ki tovább vele. Valójában a párjuk is hasonlóképpen gondolkodhat a csillagjegy szülötteiről.

A nyári szerelmi horoszkóp szerint ahelyett, hogy a veszekedésre és egymás pocskondiázására pazarolják az energiáikat, jobb, ha elengedik ezt a kapcsolatot és frissen újrakezdik mással mindketten 2024 nyarán.

Forrás: Bustle Fotó: Getty Images, Unsplash