Mi történt a Megasztár tehetségével, Galambos Dorinával? – így él ma a népszerű énekesnő

2024. szeptember 27.
Rengeteg idő eltelt az első Megasztár óta, aminek köszönhetően ismertté vált Galambos Dorina. Azóta elmúlt 40, új párja van és több banda aktív tagja. Megmutatjuk hogy él ma az énekesnő!
Galambos Dorina: így él ma a népszerű énekesnő
  • Galambos Dorina 1983. november 12-én született.
  • Jelenleg több együttes tagja is, mint amilyen a Mrs. Columbo.
  • Lássuk, mi történt mostanában az egykori megasztáros énekesnővel.

Galambos Dorinának volt honnan örökölnie a zene iránti szeretetét, hiszen édesapja és nagybátyja is gitározott, így már fiatalon eldöntötte, hogy énekesnő lesz, és 16 évesen elkezdett énektanárhoz járni. Tehetsége egészen a 2003-as Megasztár első szériájának döntőig vezette, ahol a 12 legjobb előadó között volt. 

Így alakult Galambos Dorina élete a Megasztár után

Két évvel a Megasztár után Galambos Dorina már ki is adta első albumát, a Játékországot, aminek első kislemeze az Instant nő lett.

2008-ban Galambos Dorina megalapította a Mrs. Columbo zenekart, közben 2010-ben lediplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán. Tanulmányai közepette a zenekar is egyre népszerűbb lett. Első lemezük, a (re)make up, 2013-ban Fonogram-díjat nyert „Az év hazai jazz albuma” kategóriában.

2015-ben Galambos Dorina újabb zenekart alapított, a pszichedelikus blues-rockot játszó River of Lustot.

Időközben Galambos Dorina gasztro videóblogot indított – UFF!, azaz Unokáink is főzni fogják címmel – Péterfi-Nagy Évivel 2011 őszén, ugyanis hobbija a főzés. 

2003-ban ismerkedett meg a Megasztár során a volt férjével, a United és a B the First együttes frontemberével, Pély Barnával. 2013-ban házasodtak össze, ám öt évvel később elváltak.

Így él ma Galambos Dorina

Így él ma Galambos Dorina

Mi újság ma Galambos Dorinával?

Galambos Dorina zenei karrierje töretlen, az énekesnő folyamatosan pörög, új projektben vesz részt. Sőt, 2023-ban csatlakozott a grunge és a pszichedelikus rock stílusban játszó Tulpa együtteshez, ahol eredetileg csak helyettesített. Jelenleg az énekesnő több banda aktív tagja is, ilyen a Mrs.Columbo, DIORA, a YZZO és a Szilárd zenekar/ Szilárd Piano Projekt.

Ahogy arról a Femina is beszámolt, még 2023 júniusában derült ki, hogy Galambos Dorinára a válása után ismét rátalált a szerelem, akiről nem sokat árult el, csak azt, hogy szakmabeli. 

Aztán váratlanul 2024 májusában mindenki legnagyobb meglepetésére a Mad Max – Furiosa című film bemutatójára a párjával, Szaszák Bencével érkezett. A Palikék Világa by Manna interjúban elárulta, hogy a véletlennek köszönhetik a megismerkedésüket. Galambos Dorina a zenekarával az A38 Hajón forgatott, amikor belebotlott Bencébe, aki videótechnikusként és színpadmesterként dolgozik itt.

Ugyanebben az interjúban mesélt a megpróbáltatásairól Galambos Dorina, aki az endometriózisa miatt nehéz időszakon van túl. Műtötték és cisztát is találtak a testében, ami sajnos szétterjedt. „Sosem úgy gondoltam, hogy a járókeretig eljutok, mert a rák bármikor előfordulhat. Valószínűleg ezért nem tervezek gyereket. Én csak szeretném kiélvezni az életemet. Szeretnék mindig jó fej emberekkel lógni, jó helyeken lenni, jókat enni” – mondja Galambos Dorina.

Galambos Dorina azt is elárulta, hogy csupán 17 éves volt, amikor édesanyja mindössze 39 évesen elveszítette a harcot rákbetegségével szemben, és emiatt is dolgozik benne az, hogy nem szeretne gyereket vállalni.

Forrás: Wikipédia, Femina, Fotók: Central archív