Galambos Dorina és zenekara stílust váltott

2014. július 02.
Galambos Dorina és zenekara, a Mrs Columbo a Marianna Boutique új kollekciójának arca lett. Nézd meg az első, vidám hangulatú divatfotókat.

A Mrs Columbo munkáságával már eddig is kitűnt a zenei világból, most ruházati stílusukban is megújulnak, egyedibbé válnak. A dzsessz zenekar tagjai lendületesek, fiatalosak és sokszínűek, mindez kiválóan illeszkedik az M Collection világához, amely neves márkák, kiváló minőségű és egyedi felsőruházati termékek válogatott kollekciója.

„Bár mindannyian komoly párkapcsolatban élünk, fontos, hogy vonzó nőnek érezzük magunkat a színpadon és azon kívül. Új stílusunkkal végre megmutathatjuk, mennyire sokszínűek vagyunk, hogy egyszerre tudunk dögösen, nőcisen, mégis a jazz világához illően, kifinomultan elegánsan öltözködni” – mondta Galambos Dorina.

Az együttműködés keretében készült első képsorozaton láthatóak a kivételes márkagyűjtemény legújabb darabjai. A fotózás során stílszerűen a budapesti Columbo szobornál is készültek képek a Mrs Columboval, akik nyári turnéjuk során többek között debreceni, kapolcsi, szegedi, soltvadkerti és surányi koncertjükön debütálnak új dalaikkal és megjelenésükkel.

A galériáért kattints a képre!