Sápi Vivien megszólalt szédületes győzelme után – így értékeli az eredményt

2024. szeptember 30.
Sápi Vivien és Dér Heni küzdött meg egymással a tegnap esti Sztárboxban – az influenszer így nyilatkozott brutális és váratlan győzelme után.
Sápi Vivien Dér Heni Sztárbox

A tegnap esti Sztárbox-küzdelem során a női könnyűsúly mezőnyben Dér Heni és Sápi Vivien szállt ringbe egymás ellen. Az énekesnőt kiáltották ki esélyesebbnek, ám végül – sokak meglepetésére – az influenszer ütötte ki ellenfelét. Azt azonban nehéz lenne vitatni, hogy a két sztár méltó ellenfele volt egymásnak: Sápi Vivi még Dér Heninél is kíméletlenebb ütéseket vitt be, de az énekesnő sem finomkodott: az utolsó menetben ellenfelének már vérző orral kellett helytállnia.

Az elmúlt hónapokban a légiutas-kísérőből influenszerré avanzsált Sápi Vivi és Dér Heni is brutális fizikai átalakuláson ment keresztül. A Sztárboxra való felkészülésük mindennapos kőkemény tréninget igényelt – nemcsak fizikailag, de mentálisan is. Persze videókból -és fotókból sem volt hiány, mindkét versenyző már napokkal, hetekkel korábban posztolt a tapasztalatokról. Sápi Vivien egy hónapja egy vicces videót is közzétett, amelyben a nyaralós emlékek helyét a monoklik és a letört fogak vették át.

Sápi Vivien Dér Heni Sztárbox

Sápi Vivien lelkesen veti bele magát a folytatásba a következő Sztárbox-mérkőzésen

A Sztárbox hivatalos Instagram-oldala a mérkőzés után közzé is tette az ötödik versenynap győztesét könnyűsúlyban. A kommentelők között többen megjegyezték, hogy míg Vivi inkább csöndesen készült és látszólag poénra vette a felkészülést, addig Heni elárasztotta az Instagramját komolyabb hangvételű kampányvideókkal. „A nagy dolgok csendben készülnek” – jegyezte meg az egyik hozzászóló.

Sárközi Ákos séf is ebben az adásban szállt ringbe, az ő ellenfele Horváth Tamás volt, aki a Sztárboxnak köszönhetően rengeteget fogyott az elmúlt hónapokban. Kettejük megmérettetése is gigászi volt, ám végül az énekes győzött.

Fotó: Central Archív