Nyári Dia megdöbbentő vallomással zárta a Sztárboxot

2023. december 04.
Nyári Dia elveszítette a meccset Dobos Evelin ellen a Sztárbox legfrissebb adásában, azonban most elárulta, hogy vissza fog térni még a ringbe!
nyari-dia

A Sztárbox legutóbbi adásában egy rendkívül szoros mérkőzésben Dobos Evelin kiütötte Nyári Diát – így a Barátok köztből ismert színésznő számára befejeződött a verseny. Nyári Dia elképesztően keményen küzdött a műsorban, amiről nem sokkal kiesése után egy érzelmes Instagram-posztban emlékezett meg – ahol mellesleg további izgalmas híreket is megosztott követőivel.

A színésznő mindenek előtt edzőjének, Ferinek adott hálát, aki alig nyolc hét alatt, heti 5 edzéssel készítette fel Nyári Diát az első meccsére. „A férjem és a barátaim nem repestek az örömtől… féltettek a boxtól, meg hogy túlterhelem magam a színház és minden egyéb mellett. Valahogy éreztem, hogy ez jó lesz, jól fogom magam érezni magam benne és talán még ügyes is leszek. Feri teljes vállszélességgel beleállt a közös munkába, annak ellenére, hogy az első meccsünkig nyolc hetünk volt. Azt mondta, ennyi idő alatt nem lehet megtanulni bunyózni, de mi meg fogunk” – írja.

Ezek után méltatta ellenfele, Dobos Evelin teljesítményét, és azt is megjegyezte, hogy nincs benne csalódottság az eredmény miatt. Sőt, azt is elárulta, hogy itt egyáltalán nincs vége boxolókarrierjének, sőt, ahogy fogalmazott, még csak most jön a java. „Megyek én még zsákot püfölni, és ringbe is. Elsősorban nem a box szeretete miatt, hanem miatta és @feriberki miatt, akiknél jobb csapatot nem is kívánhattam volna magamnak, és ha ők nincsenek, akkor eddig sem jutottam volna el.”

Azt ugyan nem fejtette ki, hogy ez pontosan mit jelent, mindenesetre mi nagyon szívesen látnánk Nyári Diát újra a ringben!

Fotó: Marie Claire Archív