Puskás Peti elsírta magát, mikor Kaszás Attila bőrébe bújt

2024. október 03.
Puskás Peti a hétvégén a Sztárban Sztár műsorában Kaszás Attilát alakította, ami óriási élmény volt számára. Megható részleteket árult el arról, hogyan érezte magát!
Sztárban Sztár: Puskás Peti Kaszás Attila bőrébe bújt

A hétvégi Sztárban Sztár All Stars hatodik élő show-jának egyik legdrámaibb pillanatát Puskás Petinek köszönhették a nézők. A produkciója előbb síri csendet, majd hatalmas tapsvihart váltott ki. Az énekes Kaszás Attila bőrébe bújt – A padlás musical Rádiósaként – és alakítása annyira mesteri lett, hogy még Liptai Claudia, Stohl András is sírva fakadtak.

Ráadásul Stohl András annak idején Kaszás Attilával egy színházi öltözőben készült az előadásokra, és annyira küzdött a könnyeivel, hogy meg sem bírt szólalni, amikor arra kérték, hogy értékelje Puskás Peti előadását, de addigra már az énekes is elsírta magát.

Így élte meg Puskás Peti, hogy Kaszás Attila bőrébe bújt a Sztárban Sztár műsorában

 „Örülök, hogy ennyire megérintette őket a produkció – bevallom, én egész héten feszült voltam. De miközben énekeltem, én nem éreztem jónak. Sőt a végén már úgy álltam ott, hogy elégedetlen voltam magammal” – mesélte a Storynak a műsor után Puskás Peti.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sztárban Sztár (@sztarbansztartv2) által megosztott bejegyzés

„Végig azt éreztem, csodadolog, hogy elénekelhetem, tényleg egy hatalmas ajándék, de egyben nagy terhet is vettem magamra azzal, hogy egy ennyire szeretett és tisztelt emberről van szó, akit én még személyesen is ismertem. Az is iszonyat megható volt, amikor először tükörbe néztem, miután már elkészült a sminkem, a hajam: egy az egyben Attilát láttam” – folytatta beszámolóját Puskás Peti.

„Rögtön az ugrott be, hogy meglepődnék, ha azok az emberek, akik ismerték őt és dolgoztak vele, ne éreznék azt, amit kicsit én is, hogy mennyire hasonlítok rá. És látva, hogyan reagált Buci, ez már nem is kérdés. De nem csak ő, mert miután lejöttem a színpadról, több olyan szakmabeli is írt, aki ismerte, szerette Attilát, és elképedt a hasonlóságon. Nekem ez szörnyen jólesik” – vallotta be Puskás Peti.

Puskás Peti produkcióját maximális pontszámmal jutalmazta a zsűri.

Puskás Peti elsírta magát, mikor Kaszás Attila bőrébe bújt a Sztárban Sztár műsorában

Puskás Peti elsírta magát, mikor Kaszás Attila bőrébe bújt a Sztárban Sztár műsorában

A Puskás Petivel készült interjú a Story legfrissebb számában jelent meg.

Forrás: Story, Fotó: Central archív