Áttörő siker: itt az EUCERIN epigenetikus termékinnovációja

2024. október 15.
Az öregedés az élet velejárója – ám nincs olyan, aki ne örülne annak, ha az évek múlása kicsit kevésbé látszik meg rajta. Az Eucerin kutatói felismerték, hogy az epigenetikai változások okozta öregedés visszafordítható. Ennek eredménye a Hyaluron-Filler Epigenetic szérum Epicelline® hatóanyaggal, amely láthatóan csökkenti az öregedés jeleit és újból aktiválja a bőr fiatalkori génjeit.
eucerin-epigenetikus-termekinnovacioja

Az idő kerekét nem tudjuk visszaforgatni, születésünktől kezdve folyamatosan alakul át a testünk. A kutatók évtizedek óta keresik a megoldást arra, hogy ha már az öregedést megakadályozni nem tudjuk, legalább a jeleit tudjuk csökkenteni. Az epigenetika a gének olyan öröklődési formáival foglalkozik, amelyekben a DNS-szekvenciákat nem szükséges megváltoztatni. Az epigenetika megértése értékes betekintést nyújt abba, hogy az egészségesebb életmód és a bőrápolási rutin optimalizálása miként fejt ki pozitív hatást génjeinkre, sőt még arra is, hogy mennyire fiatalos megjelenésű a bőrünk.

Évtizedek munkájának eredménye

Az Eucerin kutatói több mint 15 éve foglalkoznak az epigenetikus bőrtudománnyal. Az Eucerin laboratóriumaiban egy 20 fős, különböző tudományterületeket képviselő csapat több mint 50.000 hatóanyagot tesztelt annak érdekében, hogy epigenetikus hatóanyagokat tartalmazó termékeket fejlesszenek ki. A márka által szabadalmaztatott Age-Clock Technológia tulajdonképpen egy új algoritmus, amely a fiatal és az öreg bőr epigenetikai mintáin alapul, és amely képes a bőr biológiai életkorának mérésére.

Az egyedülálló Hyaluron-Filler Epigenetic szérum

A kutatások során az áttörést egyértelműen a Age-Clock technológia hozta el, melynek segítségével fejlesztették ki az Epicelline® hatóanyagot. Az Epicelline® a bőr legmélyebb rétegeiben fejti ki hatását, és képes újraaktiválni a bőrben a fiatalság génjeit, ezáltal visszafordítja az öregedés jeleit. Használatával 4 hét alatt látható eredményeket lehet elérni.1 Más, hatékony öregedésgátló összetevőktől eltérően az Epicelline® anélkül csökkenti a finom ráncokat és redőket, hogy irritálná a bőrt. Jó bőrtolerabilitását bőrgyógyászati és klinikai tesztek bizonyítják.

Az Epicelline® a változások alapvető okára hatva reaktiválja a bőr fiatalságának génjeit, és ezzel lehetővé teszi, hogy a hámsejtek fiatalosabban működjenek. Ez a mechanizmus a bőrt a koránál fiatalabb megjelenésűvé teszi, és láthatóan visszafordítja a bőr öregedésének 10 jelét, aminek eredménye:

  1. Bőrtömörség
  2. Feszesség
  3. Ránctalanítás
  4. A finom vonalak csökkenése
  5. Határozottabb arckontúr
  6. Hidratáltság
  7. Ragyogás
  8. Megfiatalodás
  9. Egyenletes árnyalat
  10. Sima bőrfelület.

Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic Szérum 30 ml

  • Visszafordítja az öregedés látható jeleit
  • Növeli a bőr feszességet
  • Láthatóan csökkenti a ráncokat

Ajánlott fogyasztói ár: 19.999 HUF

1 *4 hetes termékhasználati kutatás 160 nő részvételével

Fotó: Getty Images

Promóció