Palvin Barbi lélegzetelállítóan fest éjfekete ruhájában a luxusóra arcaként

2024. október 11.
Palvin Barbi egy luxusóra arca lett, legújabb fotóján pedig királynőként ragyog. Csodás felvételek készültek a világhírű modellről.
Palvin Barbi luxusóra

Az elmúlt időszakban Palvin Barbi népszerűsége még a korábbinál is nagyobbra nőtt. A párizsi divathéten egyenesen tündökölt és híresebbnél híresebb tervezők kollekcióinak bemutatóján vett részt. Nagy sikert aratott például Stella McCartney show-ján, majd ezt követően Victoria Beckham bemutatóján is. Utóbbi még Instagram-oldalán is megosztott a gyönyörű modellről egy összemontázsolt videót.

Palvin Barbi azonban nem pihen azóta sem. Ezúttal egy világszerte ismert és elismert luxusóra, a Longines arcaként pózol. És természetesen ismét lélegzetelállítóan fest a legújabb fotókon.

Az első fényképen, melyet a sydney-i kikötőben készítettek, egy vállait szabadon hagyó, testének vonalát finoman követő, egyszerű, de mégis rendkívül elegáns fekete ruhát visel. A fények és árnyékok játéka pedig csak még jobban kiemeli Palvin Barbi szépségét. 

A második felvételen pedig már a vagányabb eleganciát képviselve, rövid szoknyában, dögösen kibontott frizurával néz a kamerába a világhírű, magyar modell, akin az egyetlen kiegészítő mindössze a neves luxusóra, mely pontosságán túl elegáns dizájnjáról is ismert.

Palvin Barbi és a luxusóra tökéletes párosítás

Palvin Barbi és a luxusóra tökéletes párosítás

Az összeállítást Marc Eram stylist, a vörös szőnyeges események és fotózások rutinos divatszakértője álmodta meg. Palvin Barbi frizuráját pedig Owen Gould készítette, akinek ügyfelei között olyan hírességek találhatók meg, mint Kirsten Dunst és Sienna Miller. A szépséges modell megjelenését Tobi Henney sminkművész koronázta meg, akárcsak korábban több sztár, többek között Megan Fox, Ashley Graham vagy éppen Ellie Goulding tündöklését is.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images