Palvin Barbi bohém ruhában hódít a medenceparton

2024. június 14.
Palvin Barbi most egy medenceparti fotózáson volt ellenállhatatlan egyszerű nyári ruhájában és extrán füstös sminkjével.
Palvin Barbi ruha

Palvin Barbi ismét bebizonyította, miért ő az egyik legkeresettebb modell a divatvilágban. Egy nemrégiben lezajlott medenceparti fotózáson nézett ki legutóbb fantasztikusan Palvin Barbi. A képeken a magyar szupermodell egy egyszerű, horgolt ruhát visel, ami csak még jobban kiemelte természetes szépségét.  

A Palvin Barbi nyári ruhájának könnyed, horgolt anyagán csak épphogy átsejlett a modell tökéletes alakja. A bohém ruhát egy drámai, füstös szemsminkkel kombinálták, ami kiemelte a 30 éves Palvin Barbi világító kék szemeit. A modell védjegyévé váló hosszú haja pedig szabadon omlott a vállára, ezzel is adva egy kis plusz drámát fotókhoz. 

A tavaly nyáron házasodott Palvin Barbi nemzetközi szupermodellhez méltó módon járja a világot. Hol Cannes-ban bukkan fel a vendégek között, hol Párizsban vesz részt a legnagyobb divatházak bemutatóin vendégként. 

A hamarosan első évfordulójához érkező házasságukkal kapcsolatban nemrég faggatták Palvin Barbi férjét, Dylan Sprouse-t, aki így nyilatkozott a tapasztalatairól:

„Nagyon szeretem a reggeleket. Azért jók, mert ilyenkor nyugalommal és elégedettséggel tölt el, hogy a feleségem – eleve milyen jó dolog, hogy azt mondhatom, hogy feleségem – mellett ébredek fel. Felébredek, és látom a gyönyörű, alvó feleségemet, látom a kutyámat, tudom, hogy a saját házamban vagyok, amit én hoztam össze magamnak, és ez nagyon megnyugtató. Csak még keményebben akarok dolgozni emiatt” – nyilatkozta Dylan Sprouse.

Palvin Barbi és Dylan a Vanity Fair partiján

Palvin Barbi és Dylan a Vanity Fair partiján

Forrás: Instagram    Fotó: Getty Images