Harry herceg visszatér? Európában vásárolt maguknak új ingatlant!

2024. október 17.
A herceg állítólag Eugénia hercegnő otthonának közelében talált ingatlant. Portugália tengerpartján vásárolt lakást a pár.
Harry herceg lakás Portugália

Miután Harry hercegnek és családjának el kellett hagynia a királyi család windsori nyaralóját, otthon nélkül maradtak Európában. Új hírek szerint azonban ez most megváltozott.

Harry hercegéknek újra lesz otthona Európában

Harry hercegéknek újra lesz otthona Európában

Harry herceg és Meghan Markle a legújabb hírek szerint Portugáliában vásárolt magának házat. Ráadásul nem ők az egyedüli királyi leszármazottak, akik ezt az országot választották. Harry herceg unokatestvére, Eugénia hercegnő egy luxusingatlan tulajdonosa, amely Melidesben, a tenger mellett található. Családjával pedig nem csupán nyaralni járnak a környékre: megosztják életüket Anglia és Portugália között.

A hírek szerint Portugáliában vettek ingatlant.

A hírek szerint Portugáliában vettek ingatlant

Az új otthon vásárlása nem csupán egy új ingatlant jelent Harry herceg és Meghan számára, hanem azt is, hogy vízummentesen léphetnek be az EU schengeni övezetébe. Ennek pedig azért van különösen nagy jelentősége, mert Meghan Markle amerikai állampolgár. A korábbi tervek között még az szerepelt, hogy ő maga is végig fog haladni a brit állampolgárság megszerzésének folyamatán. Erre azonban már nem került sor, hiszen férjével kevesebb mint két évvel esküvőjük után elhagyták az országot.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Portugália mely részén vásároltak ingatlant Harry hercegék. Nagy a valószínűsége, hogy ők maguk is azon a luxusüdülőhelyen, amely Lisszabontól egy órára található délre és amely Eugéniáék második otthona. Eugénia hercegnő és Harry herceg fiatal koruk óta szoros kapcsolatot ápolnak egymással, családjaik is közel állnak egymáshoz, így minden bizonnyal az is külön öröm számukra, ha egymás közelében tölthetik napjaik egy részét.

Forrás: DailyMail, Fotók: GettyImages