Harry herceg felvette a kapcsolatot Katalinnal, de kiábrándító választ kapott

2024. május 22.
Harry herceg a hírek szerint Katalin hercegnét látja a családi békülés kulcsaként. A kapcsolatfelvétel során azonban meglepő választ kapott sógornőjétől.
Katalin hercegné Harry herceg

Harry herceg és az egész brit királyi család nagyon szenvednek a köztük lévő rossz viszony miatt. Nehéz felmérni, hogy ki érzi rosszabbul aktuálisan magát a befagyott kapcsolatban, de az biztos, hogy folyamatosan érkeznek a hírek a békülési próbálkozásokról.

Legutóbb Tom Quinn, királyi szakértő állt elő azzal az információval, miszerint Harry herceg többször is kapcsolatba lépett sógornőjével, Katalin hercegnével, mióta Amerikába költözött. Quinn úgy gondolja, Harry szerint talán Katalin lehet a békítő „híd” közte és apja, Károly király, valamint bátyja, Vilmos herceg között. 

Katalin hercegné, Vilmos herceg és Harry herceg Eugénia hercegnő esküvőjén

Katalin hercegné, Vilmos herceg és Harry herceg Eugénia hercegnő esküvőjén

A 42 éves Katalin hercegnétől viszont meglepő választ kapott. „Katalin szimpatizál Harryvel, ő az egyetlen a családból, akit keresett a herceg. Ugyanakkor a hercegné száz százalékban támogatja férjét, Vilmos herceget. Ez, és a tény, hogy most neki is van elég gondja saját egészségügyi problémái kapcsán úgy hozta, hogy Katalin hercegné nem szeretne békéltetőt játszani Harry és a királyi család tagjai között.”

A helyzet megoldásában az sem segített, amikor Harry herceg és Meghan Markle az Oprah Winfrey-vel készült interjú során azzal vádolták meg Vilmos herceget, hogy ordítozott és tört-zúzott, amikor Harry kifejezte a családból való kilépésének szándékát.

Az ifjabbik herceg és felesége Károly királyt pedig azzal haragították magukra, hogy állításuk szerint, amint jelezték, hogy lemondanának a királyi családban betöltött szerepükről, a király egyszerűen nem fogadta hívásaikat.

Egy dolog biztos, a királyi család szemében elég sok van Harry herceg rovásán, így kérdéses, hogy Katalin önmagában eleve elég lett volna-e a békülés beindításához. 

Forrás: mirror.co.uk      Fotó: Getty Images