Megható családi fotók keltek életre magyar művészcsaládokról

2024. október 19.
A Király, a Szinetár és a Gryllus család egykori családi fotói kelnek életre megható videóban a Story Csillagok szavazás kapcsán.
Szinetár Dóra

Story Csillagok néven tér vissza a 25. jubileumát ünneplő Story Gála. A Story Csillagok öt kategóriájának egy-egy győztesét a szavazás alapján díjazzák: A legzöldebb sztár, A legnagyobb felfedezett, A legőszintébb sztár, A legművészibb dinasztia és A legnépszerűbb címlapsztár. Voksolni egészen október 21-éig lehet a Story.hu oldalon.

A legművészibb dinasztia díjra három családot jelöltek, akikre le is adhatjuk a szavazatunkat. A jelöltek a Szinetár család – Szinetár Dóra és szülei, Szinetár Miklós és Hámori Ildikó, a Gryllus család Gryllus Dorka és édesapja, Gryllus Dániel és a Király család, Király Linda, Viktor és Benjámon és szüleik Király Tamás és Király Gabriella. A jelöltekről a magazin izgalmas videókat készített: régi családi fotók kelnek életre az AI segítségével.

A Story Csillagok gálát és az exkluzív díjátadót ezt követően élőben közvetítik a Story.hu és a 24.hu oldalán, hogy így mondjanak köszönetet november 7-én a Madame Tussauds múzeumban

A szavazó felület itt találjátok!