Gryllus Dorka hollywoodi dívaként vonult a vörös szőnyegen Berlinben

2024. május 05.
Gryllus Dorka a napokban megrendezett Deutsche Filmpreis, azaz Német Filmdíj ünnepségének vörös szőnyegén vonult végig csodás Elysian Atelier ruhájában.
Gryllus Dorka

Gryllus Dorka káprázatosan nézett ki a 74. Német Filmdíjak átadóján. A színésznő az Instagram-oldalán osztott meg néhány képet a péntek este Berlinben megrendezett eseményről, ahol egy áttetsző részletekkel díszített fekete Elysian-estélyiben jelent meg. A csodás ruhát Gryllus Dorka pazar Eva Remenyi ékszerekkel egészítette ki. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés

 

Gryllus Dorka az elmúlt években többször is részt vett több német díjátadón is, köszönhetően annak, hogy már több mint tíz éve Berlinben és Budapesten is van bázisa. 

Gryllus Dorka csodás ruhája

Gryllus Dorka csodás ruhája

Tavaly februárban például a 73. Berlinale vörös szőnyegén is feltűnt. A nagyszabású és nagy múltú berlini filmes fesztiválon Gryllus Dorka egy grandiózus szőrmekabátot és egy irizáló estélyit viselt ezüst magas sarkú bokacsizmával. A színésznő ruháját akkor Merő Péter magyar divattervező készítette, aki láthatóan remek munkát végzett, hiszen Dorka azon az estén is ragyogott a ruhakölteményben. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés

 

Ahogy arról az elmúlt napokban már olvasni lehetett, Gryllus Dorka nemrég egy felkapott német sorozatban kapott szerepet. A színésznő az itthon is ismert Hegyi doktor című produkcióban lesz látható, és a rajongók azt találgatják, vajon a főhős új barátnőjét fogja-e alakítani.

De azt is tudni lehet, hogy Dorka hamarosan a fiával, Somával is együtt fog szerepelni egy készülő magyar filmben. A színésznő a Blikknek elmondta, a rendező férjével együtt kérte fel őket a szerepekre, „de mivel van egy gyerekünk a filmben is, és Somi színész akar lenni, így mindenki nyert azzal az ötlettel, hogy ő legyen a gyerekszereplő.”

Fotó: Central Archiv, Getty Images