A főváros legelegánsabb zöldtetős otthonai épülnek Angyalföldön

2024. október 22.
Téved, aki azt hiszi, hogy a vidék csendje, zöldje és kényelmes mikrovilága a fővárosból elérhetetlen. Már javában épül az a zöldtetős lakópark, ami Angyalföld szívében hozza el a béke szigetét.
GreenTop Lakópark

Aki benne él, tudja, bár az urbánus lét megterhelő és stresszes, annak keretei között a családi logisztikát levezényelni nem egyszerű feladat, a városi élet mégis rengeteg élményt, lehetőséget és csodát rejt. Jó hír, hogy a fővárosban ma már azok is megtalálják számításaikat, akik szíve egyszerre kétfelé is húz: vágyják a főváros pulzálását és a vidék nyugalmát.

GreenTop Lakópark

A XIII. kerület legcsendesebb részén, a Rákos-pataktól karnyújtásnyira, egy idilli, fás övezetben épül a GreenTop lakópark, amelyet tervezői zöld oázisként álmodtak meg. Az elegáns lakások közösségi tetőkertekkel, környezetbarát megoldásokkal épülnek, és bár a város szívében zajlik a kivitelezés, és a panoráma is nagyvárosi, a zaj és a kimerítő nyüzsgés megnyugtató távolságra van.

GreenTop Lakópark

Az ötemeletes GreenTop Lakópark Angyalföld egyik legoptimálisabb pontján, a Reitter Ferenc és Zsinór utca sarkán, a Zsinór utca 32. szám alatt épül. A fenntartható lakókomplexum hetvenkilenc korszerű, A+ energiahatékonyságú egy-ötszobás otthont rejt, melyek belsőépítészete egyszerre komfortos és modern. Az épület külső esztétikája is magáért beszél: robusztus kőburkolatok és a fekete fémelemek kontrasztja, az üvegfelületek légiessége, változatos textúrák és harmonikus színkombinációk összjátéka emeli ki az épületet a megszokott városi arculatból.

GreenTop Lakópark

A prémium lakópark markáns karakterére – a városra teljes panorámát nyújtó, háromszáznegyven négyzetméteres – tetőkert teszi fel a koronát, ahol jakuzzi, szauna, napozók, grillező, kényelmes kerti bútorokkal felszerelt közösségi terek és fűszerkert is segíti a lakók tökéletes kikapcsolódását. Az épület belső udvara zöld pihenőkertként funkcionál, a mélygarázsban pedig ötvennégy parkolóhely áll rendelkezésre.

GreenTop Lakópark

A lakópark helyszíne a létező legoptimálisabb, annak vonzáskörzetében ugyanis minden elérhető, amire egy embernek csak szüksége lehet. Iskolák, játszóterek, egészségügyi intézmények, szórakoztató- és sportlétesítmények, bevásárlóközpontok sorakoznak egymás mellett, hogy gyalogosan, autóval, kerékpárral vagy a kerületet sűrűn behálózó tömegközlekedési eszközök valamelyikével megközelíthessük azokat.

GreenTop Lakópark

„A látványosan fejlődő és bővülő XIII. kerület legnagyobb vonzereje, hogy a zöldövezetektől elvárt biztonság, kényelem és nyugalom mellett egy nagyváros által nyújtható minden szolgáltatás, infrastruktúra és kikapcsolódási lehetőség rendelkezésre áll, a belváros pedig percek alatt elérhető autóval vagy közvetlen tömegközlekedési járatokkal” – mondja Rónai Ákos, az AVICO Group értékesítési vezetője, és hozzáteszi, tapasztalataik szerint a vevők a kerületben elsősorban saját használatra keresnek prémium lakásokat, amelyek befektetésként vagy kis- és nagycsaládok számára otthonként is vonzó alternatívát jelentenek.

Promóció