Gyönyörű nővé érett a legendás Jean-Paul Belmondo 21 éves lánya

2024. október 22.
Jean-Paul Belmondót és lányát, Stella Belmondót rendkívül szoros kötelék fűzte össze. A 21 éves Stella méltósággal őrzi édesapja örökségét.
Jean Paul Belmondo lánya Stella Belmondo
  • Jean-Paul Belmondo legfiatalabb lánya, Stella Belmondo nemrég lett 21 éves.
  • Stella Belmondo nevére először a színészlegenda búcsúztatóján figyelt fel a világ.
  • Jean-Paul Belmondo lánya a saját jogán is sikereket ér el.

Stella Belmondo neve egyre több embernek csenghet ismerősen, hiszen Jean-Paul Belmondo legfiatalabb lánya már közel 60 ezer követőt tudhat magáénak az Instagram-oldalán. A 21 éves Stella Belmondo 2021 szeptemberében került igazán a figyelem középpontjába, amikor a francia filmlegenda búcsúztatóján könnyek között emlékezett meg szeretett édesapjáról. A mindössze 18 éves lány őszinte érzelmei mindenkit meghatottak. A 88 éves korában elhunyt Jean-Paul Belmondo mögött egy rendkívül sikeres filmes karrier állt, de Stella Belmondo számára ő mindig a szerető édesapa marad.

De mégis mit lehet tudni Jean-Paul Belmondo lányáról, Stella Belmondóról?

1. Jean-Paul Belmondo legfiatalabb lánya

Jean-Paul Belmondo 1953-ban vált először édesapává, amikor megszületett legidősebb lánya, Patricia. Legkisebb gyereke, Stella Belmondo csak 2003-ban látta meg a napvilágot, amikor a legendás színész már 70 éves volt. Stella édesanyja Natty Tardivel, táncosnő és színésznő, Belmondo második felesége. Habár Jean-Paul Belmondo kifejezetten idősen vált ismét édesapává, a színészlegenda és legfiatalabb lánya között különlegesen szoros kapcsolatot alakult ki.

Stella Belmondo az apja halála után a Paris Match magazinban beszélt a kapcsolatukról: „Mindig nagyon jelen volt az életemben. Hiányzik, hogy már nem ebédelhetünk együtt, vagy nem mehetünk moziba. Hiányzik, hogy nem ölelhetem meg többé, és hogy nem nevethetek vele, mert ő imádta a nevetést.”

Stella Belmondo az édesapja, Jean-Paul Belmondo temetésén

Stella Belmondo az édesapja, Jean-Paul Belmondo temetésén

2. Stella Belmondo szoros családi kötelékei

Jean-Paul Belmondo négy gyereket hagyott maga után. Első felesége, Elodie Constantin két lánnyal, Patriciával és Florence-szel, valamint egy fiúval, Paullal ajándékozta meg. Később Nathalie Tardivellel való szerelméből született Stella Belmondo, aki 2003 augusztusában jött világra, és idén ünnepelte 21. születésnapját. Jean-Paul Belmondo halála hatalmas űrt hagyott maga után, de Stella mindig számíthatott a családjára.

Három testvére, Patricia, Florence és Paul Belmondo, valamint nővére, Florence lánya, Annabelle Belmondo is mindig mellette állnak. Stella különösen szoros kapcsolatot ápol Annabelle-lel, akivel nemrég együtt pózolt a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén.

3. Stella Belmondóra büszke lenne édesapja

Stella Belmondo számára a 2024-es év újabb mérföldkövet hozott. Július 31-én, alig pár nappal a 21. születésnapja előtt, Stella sikeresen megszerezte diplomáját politikatudomány és üzleti menedzsment szakon egy neves londoni egyetemen. Ezt a büszke édesanyja, Natty Belmondo jelentette be Instagramon, ahol egy fotót is megosztott a mosolygó lányáról, kezében a diplomájával.

„Pár nappal a 21. születésnapod előtt megszerezted diplomádat politikatudomány és üzleti menedzsment szakon London egyik nagy egyetemén” – olvasható a posztban. Natty említést tett elhunyt volt férjéről is: „Büszke vagyok rád, drágám. Apád is nagyon büszke lenne rád. Miközben őt gyászoltad, erőt találtál magadban, hogy messzire menj, és folytasd az utad. Nagyon szeretlek.”

Jean-Paul Belmondo lánya, Stella Belmondo 2023-ban

Jean-Paul Belmondo lánya, Stella Belmondo 2023-ban

Jean-Paul Belmondo lánya nemcsak édesapja örökségét őrzi méltósággal, de saját útját is egyengeti. Bár a híres család neve sokat segít, Stella Belmondo már most is bizonyítja, hogy a saját erejéből is képes igazán nagy dolgokat elérni.

Forrás: elle.fr Fotó: Getty Images