Nicole Kidman 13 éves lánya kiköpött mása édesanyjának

2024. április 25.
Nicole Kidman lányát, Faithet és édesapját, Keith Urbant a reptéren kapták lencsevégre.
nicole kidman

Nicole Kidman legkisebb lánya mintha anyukája klónja lenne. A Kidman és Keith Urban countryzenész házasságából született legfiatalabb gyerek, Faith Kidman-Urban már 13 éves és egy repülőtéren látták meg a fotósok.

A 13 éves lány megszólalásig hasonlít anyjára a Nicole Kidmanről látott tinédzserkori képeken. Az utazáshoz a tinilány egyszerű kék pólót, szürke melegítőnadrágot és edzőcipőt választott. A kezéből nem hiányozhatott a telefon sem, amint apja, Keith Urban mellett igyekezett kifele a reptérről. Az apa lánya-páros fotóit ITT nézheted meg!

Nicole Kidman és két lánya egy forgatáson

Nicole Kidman és két lánya egy forgatáson, a kisebbik Faith, a nagyobb Sunday Rose

Az ausztrál Nicole Kidmannek hivatalosan négy gyermeke van. A két nagyobb a Tom Cruise-zal kötött házassága idején örökbefogadott 31 éves Bella és 29 éves Connor, valamint az Urbannel való kapcsolatából született 15 éves Sunday Rose és a képeken látható 13 éves Faith.

Nicole Kidman 41 évesen hozta világra Sunday Rose-t, Faith pedig béranya segítségével született. A színésznőnek első házasságában volt már egy méhen kívüli terhessége és egy vetélése is, így Nicole Kidman hatalmas csodaként élte meg, hogy 41 évesen mégis gyermeknek adhatott életet.

A magánéletét érintően Nicole Kidman általában nagyon zárkózott, de nemrég így nyilatkozott férjével kapcsolatban: „Annyira szerencsés vagyok, hogy van nekem Keith, akit nagyon-nagyon mélyen szeretek… Így azt tudok csinálni, amit csak szeretnék, mert tudom, hogy ő közben ott lesz nekem és mindenben számíthatok rá.”

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images