Vad angyalként az egész ország imádta – Így él manapság Natalia Oreiro

2024. október 24.
Ha a 2000-es évek elején bárki megkérdezte volna tőlünk, hogy ki a kedvenc latin-amerikai sztárunk, biztosan sokan vágtuk volna rá: Natalia Oreiro! A Vad angyal című telenovellájával szinte berobbant a hazai köztudatba, és nézők százezrei követték nap mint nap az általa megformált Milagros kalandjait. De ki is valójában Natalia Oreiro, és mi történt vele azóta?
Natalia Oreiro élete
  • Natalia Oreiro a Vad angyal Milagrosaként robbant be a köztudatba.
  • A színésznő óriási rajongótábort szerzett magának Európában, de még Oroszországban is.
  • De vajon hogyan él manapság? Mi történt Natalia Oreiroval a Vad angyal után?

Natalia Marisa Oreiro Iglesias 1977. május 19-én született Uruguay fővárosában, Montevideóban. Már kislányként tudta, hogy színésznő akar lenni, és alig múlt 12 éves, amikor reklámfilmekben kezdett szerepelni. Tinédzserként Argentínába költözött, hogy valóra váltsa álmait, és hamarosan meg is kapta az első szerepeit különféle telenovellákban. Az igazi áttörést azonban a Vad angyal (Muñeca Brava) című sorozat hozta meg számára, amely világszerte óriási siker lett.

A sorozat főszereplője, Milagros, a vadóc, de szerethető lány karaktere tökéletesen illett Natalia Oreiróhoz, aki ebben a szerepben meghódította Latin-Amerikát, Európát és hazánkat is. Szinte mindenki ismerte a dalt, amelyet a sorozat főcímdalaként ő maga énekelt el: a Cambio Dolort.

Mit lehet tudni Natalia Oreiroról, és mi van vele manapság?

1. Natalia Oreiro színésznő, énekesnő és modell

A színészi sikerek mellett Natalia Oreiro zenei karrierje is korán elindult. 1998-ban kiadta első albumát, amely hazánkban rögtön platinalemez lett. Az első albumot hamarosan több is követte, és latin pop stílusa valamint karizmatikus előadásmódja miatt hamarosan óriási rajongótábort gyűjtött maga köré. 

Natalia Oreiro szinte minden területen kipróbálta magát. Az éneklés és színészet mellett igazi divatikonként is ismertté vált. Színes, bohém stílusával és folyamatosan változó megjelenésével a rajongói nem csak tehetsége, hanem divatérzéke miatt is imádták. Gyakran állították párhuzamba olyan nagy nevekkel, mint Shakira vagy Thalía.

2. Natalia Oreiro megtalálta élete szerelmét

Bár a rajongók imádták volna, hogy a Milagros és Ivo a való életben is egymásra találnak, Natalia Oreiro végül a zenei világban találta meg élete szerelmét. 2001-ben ment feleségül Ricardo Mollohoz, aki az argentin rockbanda, a Divididos frontembere. A pár azóta is boldogan él együtt, és közös fiuk, Merlin Atahualpa 2012-ben született meg.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy) által megosztott bejegyzés


Natalia Oreiro ritkán nyilatkozik a családjáról, de néha megoszt egy-egy családi pillanatot a közösségi médiában. Az interjúkban gyakran hangsúlyozza, mennyire fontos számára az anyaság, és hogy a családja az első helyen áll az életében. Noha sikeres karrierje van, mindig időt szakít arra, hogy minőségi időt töltsön férjével és fiával.

Natalia Oreiro a Platino Awards 2021 vörös szőnyegén, Madridban

Natalia Oreiro a Platino Awards 2021 vörös szőnyegén, Madridban

3. Mi van Natalia Oreiroval manapság?

Bár sokak számára a neve örökre összeforrt a Vad angyal című szappanoperával, Natalia Oreiro sosem ragadt le egyetlen szerepnél. Az Vad angyal után is rendkívül színes és izgalmas karriert futott be: komolyabb szerepeket is vállalt, mind filmekben, mind televíziós sorozatokban, amivel bebizonyította, hogy egy igazán sokoldalú tehetség. Részt vett nemzetközi produkciókban, és az évek során elnyerte a kritikusok elismerését is, mint színésznő. 

Színésznőként olyan rangos filmfesztiválokon vett részt, mint Cannes, San Sebastián és Velence, és számos díjat nyert alakításaiért, köztük három Ezüst Kondor-díjat és egy Platino-díjat. Az utóbbi években az egyik legnagyobb médiaplatformra is betört: a Netflixen láthattuk őt több produkcióban is.

Énekesnőként világszerte több mint 10 millió lemezt adott el, és többek között az MTV Video Music Awards és a Latin Grammy Awards jelöltje is volt. Emellett televíziós műsorvezetőként is kipróbálta magát, olyan valóságshow-kat vezetett, mint a Got Talent Uruguay, La Voz Uruguay és az ¿Quién es la Máscara? Argentinában.

Natalia Oreiro a „Platino Del Publico” díj átadásán az Madridban 2023-ban

Natalia Oreiro a „Platino Del Publico” díj átadásán az Madridban 2023-ban

4. Natalia Oriero megkapta az orosz állampolgárságot

Natalia Oreiro még a Vad angyal idején vált rendkívül népszerűvé Oroszországban, ahol a sorozat óriási rajongótábort szerzett neki. Népszerűsége az országban olyannyira megnőtt, hogy az „Oreirománia” kifejezést használták rajongói körében kialakult jelenségre.

Natalia Oreiro több alkalommal is turnézott Oroszországban, ahol koncerteket és különleges fellépéseket tartott. Fellépett orosz televíziós műsorokban, és rendszeresen visszatért az országba különböző rendezvényekre.

2019-ben Natalia Oreiro egy lépéssel továbbment: beadta az orosz állampolgárság iránti kérelmét, ami megerősítette különleges kapcsolatát az országgal. Oroszul is tanulni kezdett, hogy közelebb kerüljön az ottani közönségéhez. Végül 2021-ben megkapta az orosz állampolgárságot, amelyet Vlagyimir Putyin elnök hagyott jóvá. Natalia Oreiro egy interjúban elmondta, hogy „félig orosznak” érzi magát, mivel az ország és annak lakói mindig különleges helyet foglaltak el a szívében.

Fotó: Getty Images Forrás: wikipedia