Emlékeztek még a Vad Angyalra? Így néz ki ma Natalia Oreiro

2021. augusztus 15.
Ország-világ rajongott a Vad Angyal uruguay-i főszereplőjéért, Natalia Oreiroért, hiszen a televíziózás hőskorában szinte nem volt olyan, aki ne látott volna legalább egy-két részt a kultikus szappanoperából. De mi van ma Oreiróval?

Szövevényes cselekményvezetés, fülbemászó főcímdal – amit halandzsázva énekeltünk –, és persze Milli, a gyönyörű árva, akit nem lehetett nem szeretni… Mielőtt rátérünk arra, mi van ma Oreiróval, hallgassatok bele az említett főcímdalba!

Szinte hihetetlen, de a színésznő még mindig csak 44 éves, karrerjének még mindig csak a közepén jár. Egyértelműen a mintegy hatvan országban vetített Vad Angyal hozta meg számára a világhírnevet, amit számos más, nagyszabású telenovella (és párhuzamosan egy egész komoly énekesi karrier) követett. Oreiro nem igazán engedi be a publikumot a magánéletébe, azt viszont tudni lehet, hogy már 20 éve együtt van férjével, kisfia édesapjával. A színésznek 2012-ben született kisfia, Merlin, a magánéleti fordulat azonban nem tekerte takaréklángra az énekes-színészt, azóta is forgat és járja a világot.

Az utóbbi években Oreiro életében nagyobb szerepet kapott a filantrópia is, ő Uruguay UNICEF-nagykövete, és a Greenpeace-szel is együtt dolgozott. Instagram-jelenléte is figyelemre méltó, a színésznőnek mintegy 1,1 millió követője van – akit érdekel az egykori Milli életének alakulása, a felületen hétről hétre követheti Oreirót, és csodálkozhat, mikor repült el ennyire az idő…

natalia-oreiro-ma

Dívaként a vörös szőnyegen

natalia-oreiro-ma

A pandémia előtt egy orosz sajtótájékoztatón

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!