Debreczeni Zita férfinak öltözött és megdöbbentően jól állt neki

2024. október 25.
Debreczeni Zita jól meglepte a rajongóit az Instagram oldalán, ugyanis olyan képeket osztott meg, amiken férfi ruhában pózol, de a legmegdöbbentőbb az egészben, hogy csodálatosan állnak neki!
Debreczeni Zita férfi ruhába bújt 

Debreczeni Zita pár napja arról számolt be az Instagram oldalán, hogy férjével, Gianni-val mostanában kevés alkalmunk volt kettesben kimozdulni, de legutóbb sikerült elszökniük egy divatrendezvényre. Talán akkor jött az ihlet, hogy Debreczeni Zita férfinak öltözzön!

Legfrissebb fotóin Debreczeni Zita megmutatta, hogy milyen remekül áll neki a férfi ruha. Az első képen egy farmernadrágot visel szürke pólóval, amihez fehér inget párosított, és egy stílusos, hosszú bézs színű kabáttal koronázta meg a szettet, ami egészen vadnyugati megjelenést kölcsönzött neki.

Most jön a csavar a történetben, ugyanis a második képen szemmel láthatóan ruhát cseréltek Zsólyomi Norbert fotóssal. Debreczeni Zita magára öltötte az előző képen látott férfi ruhadarabokat. Elképesztően stílusos volt a bő, világos farmerben, a szürke színű pólóban és a farmerkabátban. A legmutatósabb elemek közé tartozik az összeállításban a napszemüveg és a szürke kalap. ITT tudod megnézni a képeket!

Debreczeni Zita férfi ruhában is csodálatosan fest

Debreczeni Zita férfi ruhában is csodálatosan fest

Lehetetlenség lenne eldönteni, melyik szett állt jobban Debreczeni Zitának, de az biztos, hogy tényleg mesésen festett a férfi ruhadarabokban! Az egykori szépségkirálynő mindössze annyit írt a posztjához: „Mindig is imádtam a férfi ruhákat…”

Nem sűrűn látni manapság Debreczeni Zitát a lencse végén, annak ellenére, hogy hosszú éveken át modellként fotózták. Viszont az elmúlt években már ő az, aki másokról készít fotót. Egy korábbi interjúban elárulta a Marie Claire-nek, hogy már gyerekkorában is szeretett fotózni.

Felnőtt fejjel sem tudott elszakadni Debreczeni Zita a hobbijától és arra gondolt, hogy a jövőben szeretne fotózással foglalkozni, így egy fotós tanfolyam után jelentkezett a Budapesti Kommunikációs Főiskolára (ma már Budapesti Metropolitan Egyetem), ahol diplomát szerzett, mára pedig saját műterme van.

Forrás: Instagram, Fotók: Marie Claire