Debreczeni Zita gyönyörű helyen nyaral két kisfával – Óriásit nőttek a gyerekek

2024. július 10.
Debreczeni Zita egy fiaival közös képsorozaton szemlélteti megható módon az idő múlását.
Debreczeni Zita fiai

Debreczeni Zita szavak nélkül szemlélteti, hogy milyen gyorsan változnak a dolgok az ember életében. A fotós nemrég megosztott néhány nagyon aranyos képet, amin fiaival látható. 

Az első fotó idén készült, és Debreczeni Zita kisebbik fiával, Gregorio Ádámmal szemléli a terepet Olaszországban. A második kép tavalyi, ezen nagyobb fiával, Gianfranco Mátéval nézelődnek, ott még a kistesó nélkül. A harmadik közös képen pedig mindhárman együtt vannak, Debreczeni Zita egyik karjában a kisebbik fiával óvón öleli magához a másik oldalon a nagyobbat.

Egy korábbi posztjában Zita elmesélte a követőinek, hogy micsoda megpróbáltatásokon mentek keresztül a két gyerekkel, mire a repülőjárat késése miatt végre megérkeztek hármasban Olaszországba. Nem lehetett könnyű menet, de a vagány anyuka ezt is megoldotta.

A csapatról készült fotókat ITT tudod megnézni! 

A fotósként dolgozó Debreczeni Zita és férje, az olaszországi Gallaratéból származó Gianni Annoni közel 10 éve alkotnak egy párt. Zita korábban több helyen is mesélt arról, hogy nagyon sokat küzdöttek azért, hogy gyermekük szülessen. Nagyobbik fiuk, Gianfranco Máté 2020-ban látta meg a napvilágot, ami hatalmas boldogság volt a páros számára.

Gianni és Debreczeni Zita

Gianni és Debreczeni Zita

Nem sokkal később, 2022-ben Debreczeni Zita őszintén vallott arról, hogy ismét várandós volt, de sajnos elvetélt. Ez az időszak rettenetesen nehéz volt az egész családjuk számára.

Ilyen megpróbáltatások után érkezett meg végül a családba 2023-ban második fiuk, a kis Gregorio Ádám. A fotós és étteremtulajdonos férje nemrég elmondták, hogy nekik is, mint sok kisgyerekes párnak, sok energiájukba kerül, hogy egymásra is találjanak időt a rohanó hétköznapokban, de igyekszenek tartani magukat a fix randinapokhoz.

Forrás: Instagram    Fotó: Centrál archív