Brutálisan megváltoztak: szinte felismerhetetlenek ezek a sztárok a 10 évvel ezelőtti képükön

2024. október 27.
Egyes sztárok olyan drasztikus változásokon mentek keresztül, amik miatt a 10 évvel korábbi fotóikat látva rájuk sem lehet ismerni. Megmutatjuk, hogy néztek ki régen és most!
Sztárok régen és most: így néztek ki 10 évvel ezelőtt
  • 10 év rengeteg idő és ezalatt az idő alatt néhány sztár elképesztően megváltozott.
  • Például Adele-ra és Rebel Wilsonra szinte rá sem lehet ismerni.
  • Megmutatjuk azokat a sztárokat, akik elképesztően megváltoztak az elmúlt egy évtizedben.

Amikor megszeretjük egy színész vagy énekes munkásságát, egy idő után kötődni kezdhetünk hozzá és odafigyelünk az élete alakulására. Évekkel később meg is vagyunk döbbenve azon, hogy egyes sztárok mennyire megváltoztak.

Például, aki régóta Taylor Swift rajongó, annak biztosan feltűnt, hogy az énekes milyen jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt tíz évben, de ez még elképesztőbb, amikor az ember egymás mellett látja a régi és a friss fotóit.

Lássuk azoknak a sztárokat a fotóit, akik az elmúlt 10 évben alaposan megváltoztak:

1. Taylor Swift

Egy évtized alatt Taylor Swift élete valamelyest kiteljesedett. A tinibálványból igazi poplegenda lett. 2013-ban még hihetetlenül vékony testalkata és kislányos arca volt, mára viszont kész nővé érett, bár ahogy láthatod, kitartott az ikonikus frufruja mellett. 

Sztárok: Taylor Swift régen és most

Sztárok: Taylor Swift régen és most

2. Miley Cyrus

Miley Cyrus átalakulása talán az egyik legszembetűnőbb fejlemény a zeneiparban az elmúlt évtizedben. 2013-ra leváltotta tinipop arculatát, és rövidre nyíratta a haját, miközben szép lassan szó szerint elkezdett egyre többet mutatni magából. Mára ő is elvesztette kislányos báját, viszont ő gyönyörű nővé vált.

Sztárok: Miley Cyrus régen és most

Sztárok: Miley Cyrus régen és most

3. Rebel Wilson

Rebel Wilsont mindig is könnyed bájosság és cukiság jellemezte és sokak kedvenc lett a vígjátékokból ismert duci színésznő. Így óriási volt a meglepetés, amikor egy év alatt nagyjából 40 kilót fogyott, és ettől teljesen megváltozott a külseje, mintha teljesen más ember lenne, de kétségkívül csodálatosan fest a színésznő a nagy átalakulása után. Egyszerűen elképesztő, milyen volt régen és hogy néz ki most!

Sztárok: Rebel Wilson régen és most

Sztárok: Rebel Wilson régen és most

4. Kylie Jenner

Kylie Jenner változása is egészen elképesztő. Egy évtizeddel ezelőtt még tinédzser volt kislányos, kerek arccal. Mára viszont szupernőies lett és rendkívül markáns arcvonásai lettek, teltebb ajkakkal. Annyira megváltozott, hogy alig lehet ráismerni a szépségmágnásra, aki az évek során megőrizte népszerűségét és milliárdos lett.

Sztárok: Kylie Jenner régen és most

Sztárok: Kylie Jenner régen és most

5. Adele

Akárcsak Rebel Wilson úgy Adele is döbbenetes változáson esett át. Mindenki megszokta, hogy imádott Grammy-díjas énekesük hosszú évek óta duci, aztán 2023-ban ledobott nagyjából 45 kilót és teljesen megváltozott – természetesen előnyére. Most még gyönyörűbb az énekes, mint valaha, akinek így sokkal erőteljesebbek lettek az arcvonásai. Egészen megdöbbentő a változás, hogy nézett ki régen és milyen most!

Sztárok: Adele régen és most

Sztárok: Adele régen és most

Forrás: The List, Fotó: Getty Images