Sztárok, akiknek meggyilkolták egy szerettét

2023. október 04.
Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a sztároknak csak irigylésre méltó élete lehet, pedig a csillogás és a hírnév mögött van, hogy szörnyű tragédiák húzódnak. A következő hírességeknek egy családtagjukat gyilkolták meg brutális módon.
Sztárok, akiknek meggyilkolták egy szerettét

Sofia Vergara

Sofia Vergarán nem fog az idő

Sofia Vergara

A Modern család Gloriája a kolumbiai Barranquillában született a család hetedik gyermekeként. Nem titok, hogy az országban nem túl jó a közbiztonság, akkoriban pedig egyre rosszabb lett a bűnözési helyzet, és egyre több volt a bandákhoz köthető bűncselekmény. Mivel a Vergara család gazdag volt, a színésznő mindig tartott attól, nehogy a szeretteivel történjen valami. A tragédia sajnálatos módon 1998-ban végül bekövetkezett. A hat testvére közül a bátyját, az akkor 27 éves Rafaelt meggyilkolták az otthona előtt. „Gazdag családból származunk, tudta, hogy emiatt célpont lehet, el akarhatják rabolni. Mindig testőrök kísérték. Aztán egy nap egyedül ment el, és egy félresikerült emberrablási kísérlet végén lelőtték. Teljesen összetörtem” – nyilatkozta később a színésznő.

Jennifer Hudson

jennifer hudson oscar

Az Oscar-díjas színésznő 57 éves édesanyját, 29 éves bátyját és 7 éves unokaöccsét gyilkolták meg brutális módon 2008-ban. Mivel a család otthonába nem történt erőszakos behatolás, a nyomozók az ismerősök, családtagok között keresték a gyilkost. A gyanú végül bebizonyosodott. Az énekesnő sógora, William Balfour volt a gyilkos, aki azt bosszulta meg ilyen szörnyű módon, hogy az exe, vagyis Jennifer Hudson nővére nem volt hajlandó kibékülni vele. A férfit tényleges életfogytiglani börtönre ítélték.

Sztárok, akiknek meggyilkolták egy szerettét

Michael Jordan

Az 1990-es évek elején a Chicago Bulls volt a legismertebb és legsikeresebb kosárlabdacsapat, Michael Jordan pedig a valaha volt legjobb játékossá vált. A sikereit és a csillogását azonban egy tragédia árnyékolta be: édesapját, James R. Jordant 1993-ban kegyetlenül meggyilkolták. Először csak a férfi eltűnését jelentették, majd egy hónapra rá megtalálták a holttestét egy mocsárban. Később kiderült, hogy a férfi éppen utazhatott valahova, amikor félreállt az autópálya szélső sávjában, hogy egy kicsit pihentesse a szemét. Ekkor támadta meg két férfi, Daniel Andre Green és Larry Martin Demery, akik rálőttek Jordanra, majd ellopták az autót. Letartóztatásuk után azt állították, hogy csak fel szerették volna tartóztatni James R. Jordant, és a pisztoly magától sült el. Végül mindkettőjüket életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

Sztárok, akiknek meggyilkolták egy szerettét

Roman Polanski

A lengyel származású Oscar-díjas színész és rendező 1968-ban vette feleségül a 26 éves Sharon Tate színésznőt. Tate még ugyanebben az évben teherbe esett, és nyolc és fél hónapos terhes volt, amikor Charles Manson bandája brutális módon meggyilkolta az otthonában. A színésznőt éjszaka, alvás közben támadták meg és 16 szúrással gyakorlatilag kivégezték.

Venus és Serena Williams

Sztárok, akiknek meggyilkolták egy szerettét

Venus és Serena Williams

Venus és Serena Williams nevét az egész világ ismeri, azt viszont csak kevesen tudják, hogy a családjukban többen is vannak testvérek, és hogy az egyik nővérüket évekkel ezelőtt meggyilkolták. 2003-ban Yetunde Price Los Angeles utcáján keveredett szóváltásba egy helyi lakossal, és a vita annyira eldurvult, hogy lövések is eldördültek. A támadásban Price olyan halálos sérüléseket szerzett, hogy a kórházba szállítás után meghalt.

Charlize Theron

Charlize Theron pixie frizurával vonul

Charlize Theron 

Charlize Theron Dél-Afrika Transvaal tartományában nőtt fel, a szülei egy építőipari cég társtulajdonosai voltak. Az apja, Charles Theron alkoholista volt, és részegen gyakran erőszakossá vált: ilyenkor nemcsak a lányát, de a feleségét is több alkalommal megtámadta. Egy napon a férfi azzal fenyegetőzött, hogy megöli mindkettőjüket, és rá is lőtt a feleségére, valamint a lányára is, de szerencsére nem tudta eltalálni őket. Ekkor a színésznő anyja, Gerda Theron átszaladt a másik szobába, elővette a fegyverét és önvédelemből lelőtte a férjét. A történtek után a rendőrség nem emelt vádat, a színésznő pedig sokáig azt mondta az embereknek, hogy az apját autóbalesetben vesztette el.

Fotó: Getty Images