Beyonce húgának bekötötték a fejét

2014. november 17.
Solange Knowles minden felhajtás nélkül, egyszerű ruhában, hófehér biciklin érkezett a templomba, hogy összekösse életét Alan Fergusonnal.

Tegnap, New Orleansban Solange Knowles és Alan Ferguson kimondták a boldogító igent. A 28 éves DJ és a kliprendező Ferguson meghitt, szűkkörű esküvőt tartottak, ahol persze megjelent Solange világhírű nővére, Beyonce, a lány sógora Jay Z és persze édesanyja, Tina Knowles is. Solange a nagy napra egy nem mindennapi, mélyen dekoltált, hófehér kezeslábast és hosszított zakót választott.

A pár az esküvő helyszínére nem elsötített üvegű, vonathosszúságú limuzinnal érkezett, hanem fehér bicikliken ülve tekertek el a Szentháromság Templomba, rengeteg helyi hangos gratulációja közepette. Az amerikai lapok egyébként már régóta találgatták az esküvő helyszínét, és rebesgették, hogy a pár Louisianaban kel majd egybe, ahol Solange 10 éves, Julez nevű kisfiával él, de végül a több filmben is felbukkanó, csodás templomot választották. 

Bár a Knowles család gyakran kerül a slágerlisták élére, és persze a pletykalapok címlapjaira is, Solange mindig megtartotta magának szerelmi életének részleteit. A Harper’s Bazaarnak márciusban annyit azért elárult: „Szerencsére, már jártam mindenféle béna alakokkal régebben. A szerelmi életem egy ideje már stabil.” Solangenak egyébként nem ez volt az első esküvője: 2004 februárjában hozzáment Daniel Smith-hez, Julez édesapjához, de a házasság kérészéletű volt, és a pár 2007-ben már be is jelentette válását.