Szupermodellek smink nélkül

2014. november 13.
A világ legjobb szupermodelljei smink nélkül is gyönyörűek. Hiába ők a világ legkeresettebb lányai, egy-egy fotózáson mégis annyira kiretusálják őket, hogy végül rájuk sem lehet ismerni. Stylistok, sminkesek és fodrászok nélkül ők is ulyanolyan emberek, mint mi – ám kétségtelenül még így is gyönyörűek.

Adriana Lima

Az idei Fantasy Bra egyik tulajdonosa előszeretettel posztol magáról smink nélküli képeket az Intagramon. Igaz, nincs mit szégyellnie, hiszen fantasztikus génekkel rendelkezik.

Alessandra Ambrosio

A Fantasy Bra másik tulajdonosának sem kell órákat töltenie a tükör előtt – szintén tökéletes géneket hozott otthonról. Nem csodálkoznánk, ha a kislánya, Anja is a modellpályára lépne, hiszen megszólalásig hasonlít a brazil Alessandra gyerekkori énjére.

Miranda Kerr

Orlando Bloom exfelesége igazi multitálentum, hiszen modellkarrierje mellett számos más területen is kipróbálta magát: saját bőrápoló márkáját, a Kora Organics-et például ő reklámozza, és valljuk be: igencsak hatásosan. Ki ne szeretne a smink nélkül is gyönyörű topmodellre hasonlítani?

Gisele Bündchen

A brazil Gisele nemcsak a világ első milliárdos topmodellje, de nagy valószínűségel az egyik legszebb is: tulajdonképpen semmilyen sminktermékre nincs szüksége ahhoz, hogy ragyogóan nézzen ki.

Doutzen Kroes

A hollandok büszkesége idén nyáron adott életét második gyermekének, de máris bomba formában van a decemberi Victoria’s Secret bemutatóra. Ám az alakján kívül az arca is tökéletes, úgy is mondhatnánk: angyali.

Candice Swanepoel

A babaarcú dél-afrikai szépség a Mac Factor dekorkozmetikai márkát népszerűsíti, de igazán könnyű dolga van vele a sminkeseknek: szemfesték, rúzs és pirosító nélkül is lélegzetelállítóan néz ki.

Bar Refaeli

Az izraeli topmodellt sokáig csak Leonardo DiCaprio barátnőjeként tartották számon, ám azóta elég szép karriert futott be modellként, amin nincs is mit csodálkozni: igazán szerencsés, semmi szüksége sminkre.