Robert Pattinson új hollywoodi villát vásárolt

2014. november 14.
Úgy tűnik, nagyon bejött az élet Robert Pattinsonnak. Nem elég, hogy új barátnője van, de még egy pazar hollywoodi villával is meglepte magát!

Az Alkonyat filmek érzelmes vámpírfiúja korábban filmbéli partnerével, Kristen Stewarttal élt együtt los feliz-i szerelmi fészkükben, ám mikor kiderült, hogy a színésznő megcsalta, a kapcsolattal együtt a háznak is búcsút mondott. Ezután Bevery Hillsben bérelt magának hajlékot, de mióta együtt jár a brit énekesnővel, FKA Twigs-zel, Pattinson valószínűleg úgy érezte, ideje új közös otthon után néznie.

Vadiúj hollywoodi otthonához 2,176 millió dollárért jutott hozzá, és akárcsak előző háza, ez is spanyol stílusban épült. Pattinson új házának padlóját gyönyörű vintage terrakotta csempével borították, de csodás boltívek és nehéz, rusztikus fapadló is található benne. Az ízlésesen berendezett, barátságos, tágas otthon legnagyobb előnye azonban talán az, hogy a kíváncsi szemektől elzártan áll, magas kerítéssel és buja növényzettel van védve, így a szerelmes hírességek nyugodtan fürdőzhetnek például a sűrű fák árnyékában húzódó medencéjükben. 

Pattinson vidéki, mediterrán kúriát idéző új házában a rusztikus fa bútoroké és a világos színeké a főszerep. A villában két hálószoba található, továbbá külön zene- és könyvtárszoba is.