Az örök leopárd, ahogy Zipy szereti

2013. szeptember 20.
Jó ideje napirenden van már a leopárd minta, de hogyan is lehet vajon "okosan" stylingolni? Ezt mutatja most meg nektek vendégbloggerünk, Zipy, aki hetente kétszer, hétfőn és pénteken ad nektek divattippeket!

Hello Ladies,

következzen a második bejegyzésem. Még nagyon új vagyok a szintén új Marie Claire weboldalon, de remélem, legalább akkora szeretettel fogjátok olvasni a nektek szánt bejegyzéseimet, mint amekkora szeretettel én állítom össze azokat nektek.

A szettemről: A mai poszt témája az egyik nagy kedvencem, a leopárd minta. Talán ez áll hozzám a legközelebb, na meg persze a csíkos. Mindig nagyon figyelek rá, hogy úgy stylingoljam ezt, az amúgy eléggé megosztó mintát, hogy a végeredmény kifinomult és stílusos legyen.

Farmerrel, fehérrel, bézzsel, khakivel, sárgával és pirossal nagyon jól mutat, ezekkel szoktam általában párosítani. Fekete bőrdzsekivel vagy bőrnadrággal csak akkor ajánlom, ha a két anyag között van valamilyen világosabb felület (mondjuk egy fehér ing), ami megtöri a vadságot.

A másik szett opciót ugyanezzel a kardigánnal a blogomon nézhetitek meg, 4×4-es képek segítségével bepillanthattok a mindennapjaimba, az Instagramon is (personalshopperzipy néven)!

*Zipy*

Ha nagyobb felbontásban is szeretnéd megnézni Zipy képeit, kattints ide!