Sztárokkal debütált a Capucines

2013. október 14. |

Az új Louis Vuitton Parnasséa bőráru kollekció a Parnasszosztól, a múzsák mitikus lakhelyétől örökölte formáinak szépségét, anyagainak tökéletességét és színeinek harmóniáját.

Ötletgazdag lendületében és precíz kompozícióiban a parnasszista költészet hatása érződik. A párizsi Montparnasse kerület, a művészi kreativitás melegágya inspirációként és az elegancia forrásaként szolgált. Párizs, a művészetek történelmi fővárosa előtti tisztelgésként minden táska és apró bőráru egy híres utca nevét viseli: Alma, Vivienne…

A Capucines kecses és elegáns, megannyi titkot rejt. A jellegzetes fogantyú értékes gyűrűihez az ihletet a Louis Vuitton ékszerek világa és a Ház híres kezdőbetűi adták, melyek bőrrel szegélyezve finoman kiemelik az igazán egyedi, láthatatlan zár textúráját.

A Capucines hódító útját Michelle Williams-szel kezdte a Louis Vuitton őszi reklámkampányában, majd olyan hírességeket ragadott magával letisztult vonalai révén, mint Angelina Jolie, Jessica Biel, Miranda Kerr és Diane Kruger.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Divat