Sztárokkal debütált a Capucines

2013. október 14.
Az új Louis Vuitton Parnasséa bőráru kollekció a Parnasszosztól, a múzsák mitikus lakhelyétől örökölte formáinak szépségét, anyagainak tökéletességét és színeinek harmóniáját.

Ötletgazdag lendületében és precíz kompozícióiban a parnasszista költészet hatása érződik. A párizsi Montparnasse kerület, a művészi kreativitás melegágya inspirációként és az elegancia forrásaként szolgált. Párizs, a művészetek történelmi fővárosa előtti tisztelgésként minden táska és apró bőráru egy híres utca nevét viseli: Alma, Vivienne…

A Capucines kecses és elegáns, megannyi titkot rejt. A jellegzetes fogantyú értékes gyűrűihez az ihletet a Louis Vuitton ékszerek világa és a Ház híres kezdőbetűi adták, melyek bőrrel szegélyezve finoman kiemelik az igazán egyedi, láthatatlan zár textúráját.

A Capucines hódító útját Michelle Williams-szel kezdte a Louis Vuitton őszi reklámkampányában, majd olyan hírességeket ragadott magával letisztult vonalai révén, mint Angelina Jolie, Jessica Biel, Miranda Kerr és Diane Kruger.