Megnyílt a Lánchíd17 Design Showroom

2013. december 16.
Budapest legújabb bemutatótermében tucatnyi hazai tervező munkái közül válogathatsz.

Ha még mindig nincs ötleted, mi kerüljön a fa alá, mindenképp látogass el Budapest legújabb bemutatótermébe! A Lánchíd17 Design Showroomban kiállító magyar tervezők munkáit egy elismert hazai alkotó, Konkoly Rózsa válogatta össze.

A bemutatóteremben többféle életstílus találkozik, a hétköznapi viseletektől az alkalmi és a luxus kiegészítőkig számos kategóriában találsz ajándékot, magadnak is. A közös nevező Rózsa szerint „a különleges dizájn és a minőség, amire a tervezők neve a garancia.”

Karácsonyi ajándékból saját márka

A Lánchíd19 Design Hotelben megrendezett bemutatón személyesen is megismerhettük az alkotókat, akik elmesélték, hogyan vezetett az út egy-egy egyedi ötlettől az elismert márkákig.

A 2012-ben alapított Badger and Fox például az itthon csaknem teljesen elfelejtett csokornyakkendőt kívánja méltó helyére tenni, és bebizonyítani, hogy ez a kiegészítő igenis megállja a helyét a 21. században is. Az egész egy nagy sikerű karácsonyi ajándékkal kezdődött, később laptoptáskákkal is bővítették a kínálatot.

A Captains fiatal dizájnerei először napszemüvegkeretek készítésével próbálkoztak, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve átnyergeltek a fából készült iPhone és iPad hátlapokra. Szerintünk jó döntés volt. (http://www.getcaptains.hu/)
A showroom megálmodója, Konkoly Rózsa saját, LRF by rozsa konkoly márkanév alatt futó ruhái a zsinórozás technikáját elevenítik fel, egyszerre modernek és hagyománykövetők. Rózsa egyébként megnyerte a Nemzetközi Vívószövetség pályázatát tradicionális és funkcionális vívóruháival.

Statement ékszerek

Az úgynevezett „statement” ékszerek kinyilatkoztatják viselőjük egyéniségét, és annak felvállalásáról szólnak. Czok Ildi fonalakból készült ékszerei biztosan nem maradnak észrevétlenek, és nem fognak szembejönni az utcán. Az eVe tervezője, Reményi Éva közgazdászként döntött úgy, hogy kitanulja az ötvös-aranyműves szakmát – a megnyitóra legújabb, sárgaréz kreációival érkezett. A Zwana Modular Jewelry ékszereit a természet lenyűgöző geometriája inspirálta. A showroomban kaphatók lesznek a limitált szériás, ünnepi RISE Collection by EOSinE and Zwana meseszép nyakláncai és karkötői is.

Megtalálhatjuk még a Bosis kényelmes és egyedi, a hétköznapokban is kihasználható táskáit és egyszerű vonalvezetésű ruháit, a Folqa Collection rendhagyó szuvenírjeit és a Future Unnon kövekből és zsinórokból készült ékszereit is, ezenkívül kaphatók Róth Anikó munkái és a vitorlás életstílus kiegészítőit készítő Tom Marton Yachting Style termékei is.