Ékszerek, amiknek lelkük van

2013. december 19.
Az Ottoman Jewellery márkanévvel fémjelzett ékszerek egy mosolygós török designer lány és egy régi, jó nevű nápolyi kereskedő családból származó sármos fiú szerelméből születtek.

A keleti és nyugati kultúra ötvözetét sugározzák az egyedi, állandóan változó, izgalmas, egzotikus és mégis modern ékszerek. Már Magyarországon is kaphatóak két divatot kedvelő, magyar anyuka jóvoltából, akik munkájuk és a család mellett fennmaradó szabadidejükben az

ékszerek iránti szenvedélyüket egy közös vállalkozásban kamatoztatják. Budapest öt pontján árulják jelenleg az ékszereket. Ezen kívül rendszeresen szerveznek pop up ékszerbemutatókat is. Volt már karácsony előtti mécses fényes, pezsgős ékszerbemutatójuk, ahol egy stylist közreműködésével ajándék sminkkel is kedveskedtek a vendégeinknek, de tartottak nyárköszöntőt is ékszerekkel, sok gyümölccsel, és szerveztek nyár esti limonádézós estet egy hangulatos francia bisztróban. Karácsony előtt, ezen a hétvégén a WAMP-on találkozhatnak velük és ékszereikkel az érdeklődök.