Karácsonyi üdvözlet nektek Milánóból!

2013. december 23.
Olasz bloggerünk, Gildakoral Flora Milánóból küldte karácsonyi posztját a magyar Marie Claire olvasóinak, ahol ünnepi szettjét az ismert olasz streetstyle fotós, Vincenzo Grillo örökítette meg.

Sziasztok!

Ez az év egyik legtöbbre értékelt időszaka, amit én is nagyon imádok, mert a karácsonyi ünnepek alatt végre van időm többet lenni a családommal és a barátaimmal. Múlt héten még Milánóba is elutaztam, hogy a divatvilágban „ténykedő” barátaimat és ismerőseimet is köszöntsem az ünnepek előtt.

Ott lőttük nektek, azaz a Marie Claire Magyarország oldalát olvasóinak ezeket a képeket is Vincenzo Grillóval, aki szerintem egy szupertehetséges streetstyle fényképész, és aki itt nálunk Olaszországban a legszebb streetstyle fotók „elkövetőjeként” ismert.

A helyszín a nagyon menő a Via Tortona volt, ami a milánói Design Hétnek és a Milan Fashion Week alatt a Giorgio Armani Fashion Show-nak is otthont ad. Ha egyszer ti is arra jártnátok, semmiképp se hagyjátok ki az Osteria dei Binarit, ami a Via Tortonán lévő étterem. Én imádom!

Röpke hangulatjelentésként pedig elárulom, hogy Milánót sikerült nagyon különleges, ünnepi díszbe öltöztetni adventre az üzletek segítségével, minden kirakat csodálatos karácsonyi dekorral hívogat, ahogyan én is egy kifejezetten karácsonyi, egyben télies szettet igyekeztem nektek mára összeállítani.

Különleges és boldog karácsonyt kívánok mindnyájatoknak, és azt remélem hogy a fa alatt nem csak a legjobb ajándékokat találjátok meg, hanem mindazt a szeretetet és békességet is, amire vágytok!

Gildakoral Flora

Cipő: (Grey Mer)
Farmer: (Zara)
Táska: Urania Gazelli ( egy új tehetség, akiről hamarosan mesélek is majd nektek!)
Műszőrme kabát: ( trouffle de poils)
Napszemüveg: ( Emilio Pucci)
Gyűrű (stroili oro)
Fotó: (Vincenzo Grillo)