Hajdu Niki, új csillag a magyar divatvilágban

2014. január 23.
Az Attractive modellügynökség szőke bombázója, Hajdu Niki a tavalyi évét egy Lifestyle címlapfotózással zárta, míg az ideit egy kifinomult, high-fashion editoriallal nyitotta a Glossy magazinban, amit a híres Dani Gonzalez stylingolt.

Calvin Klein, Prada, Chanel, Dior, Louis Vuitton, Moschino – csak néhány márka, melyeknek téli kollekcióját az érzéki vörös rúzzsal és tusvonallal felturbózott modell mutatja be a spanyol magazin oldalain egy új évi partira invitálva minket.

Mint látjátok, a fekete Jean Paul Gaultier összeállításon Niki egy határozottan erős lépést tesz előre. Így történt ez a való életben is, hiszen az ünnepek után sokak álmai és nyaralási céljának helyszínére vette az irányt, oda ahová magyar modellt munka céljából még nem igazán reptettek közvetlenül Európából. Ez az ország nem más, mint a napsütötte Ausztrália.

A messziről indult mesztegnyői szépség a festői környezetben természetesen leginkább karrierjére koncentrál, amiben éppen egy mérföldkő van születőben. Ígérjük semmiről sem fogtok lemaradni!