Cipőket és férfiruhákat tervezne Victoria Beckham

2014. február 18.
Victoria Beckham nemrég elárulta, hogy kacérkodik egy saját cipőmárka gondolatával, sőt, férfiakat is szívesen öltöztetne. A divatikonná lett ex-popsztár szerint a feladat nem lesz egyszerű, de lelkesen néz az új kihívás elé.


„Szeretnék piacra dobni egy cipő kollekciót! Ha van itt cipőtervező, keressen meg!” – jelentette ki Beckhamné a New York-i divathét egyik beszélgetése során.

„Manolo Bahlikkal szoktunk dolgozni a kollekcióim cipőin, ami szerintem nagyon izgalmas munka. Azt hiszem, a cipőtervezés eléggé bonyolult dolog. Nem egyszerűen olyan cipőt szeretnék, ami a kézjegyemet viseli, számomra az is fontos, hogy csakis a megfelelő gyárakkal dolgozzak együtt.”

A jeles divateseményen bemutatták a focistafeleség legújabb, 2014-es őszi kollekcióját és bár állítólag tervezett még egy másik, alacsonyabb árfekvésű darabokat felvonultató kollekciót is, az sajnos nem készült el időben, így nem kerülhetett a kifutóra.

A férfiak sem maradnának ki a jóból

Kiderült az is, hogy Victoria gondol a férfiakra is, hiszen nem csak cipőkollekción gondolkodik, de lehetségesnek tartja, hogy a jövőben férfiaknak is tervez majd ruhákat.

„Nagyon inspirál a férfidivat. A 2014-es tavaszi kollekciómon erősen érződnek a férfias szabásminták, és az egészben van egy törekvés a férfias és nőies divatirányzatok összeolvasztására.” A kérdésre, hogy vajon ehhez a férfikollekcióhoz férje, David Beckham lesz-e majd múzsája, Victoria csak annyit felelt: „Igen. Igen, bár… Ő jelenleg eléggé elfoglalt a fehérnemű modellkedés miatt.” 

A divathétre egyébként az egész Beckham család ellátogatott, hogy közösen szorítsanak Victoriának. A kollekciója sikeresen szerepelt New Yorkban, így Beckhamné újra bebizonyította, hogy igenis van helye a szakmában. Kíváncsian várjuk az első Victoria Beckham lábbeliket!