Őrületes gyerekruhák a Versace Young kollekciójában

A világhírű divatházak ebben a szezonban sem hagyták cserben a márkakedvelő anyukákat. A sok szép dizájnerkollekcióból ezúttal a rendkívül vidám Versace Young darabjait mutatjuk meg nektek!

A gyönyörű kampányfotókért kattints a fotóra!


Fotó: Versace Young

Ma már, szinte minden nagy divatháznak van gyermekkollekciója is, a Versacénak pedig úgy tűnik nem is akármilyen. A divatmárka „mini me” kollekcióját 2012-ben mutatta be, a Young nevet viselő vonalon belül pedig a 0-12 éves korosztály számára tervez maga Donatella.

Az új 2014-es tavaszi, nyári Versace Young kollekció az inspirációk keveréke. Ezzel a darabokkal ismét egy igazán vidám hangulatot varázsolnak elénk, még Donatella saját kutyája is szerepel benne! A korábbi évekhez hasonlóan, idén is a rock&roll és punk stílus kapott helyet.

Megfigyelhetőek rajzfilmes elemek, a szezon kedvelt virágos motívumai, és a pólókon a már említett kutyust fedezhetjük fel. Többnyire fekete, vagy fehér alapon rikító színes, neon motívumok, lenyomatok jelennek meg. A fiúk rövid mintás bermudák, színes nadrágok, mókás pólók közül választhatnak, a kislányoknak a lenge ruhák, mini sortok, csillogó táskák lehetnek ruhatáruk új kedvencei.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Divat

Valósághű vásárlás otthonról egy magyar app segítségével alma vetlényi

Valósághű vásárlás otthonról egy magyar app segítségével