Őrületes gyerekruhák a Versace Young kollekciójában

A világhírű divatházak ebben a szezonban sem hagyták cserben a márkakedvelő anyukákat. A sok szép dizájnerkollekcióból ezúttal a rendkívül vidám Versace Young darabjait mutatjuk meg nektek!

A gyönyörű kampányfotókért kattints a fotóra!


Fotó: Versace Young

Ma már, szinte minden nagy divatháznak van gyermekkollekciója is, a Versacénak pedig úgy tűnik nem is akármilyen. A divatmárka „mini me” kollekcióját 2012-ben mutatta be, a Young nevet viselő vonalon belül pedig a 0-12 éves korosztály számára tervez maga Donatella.

Az új 2014-es tavaszi, nyári Versace Young kollekció az inspirációk keveréke. Ezzel a darabokkal ismét egy igazán vidám hangulatot varázsolnak elénk, még Donatella saját kutyája is szerepel benne! A korábbi évekhez hasonlóan, idén is a rock&roll és punk stílus kapott helyet.

Megfigyelhetőek rajzfilmes elemek, a szezon kedvelt virágos motívumai, és a pólókon a már említett kutyust fedezhetjük fel. Többnyire fekete, vagy fehér alapon rikító színes, neon motívumok, lenyomatok jelennek meg. A fiúk rövid mintás bermudák, színes nadrágok, mókás pólók közül választhatnak, a kislányoknak a lenge ruhák, mini sortok, csillogó táskák lehetnek ruhatáruk új kedvencei.