Új, fenékformáló fehérnemű a sztárok kedvencétől

2014. február 24.
A melltartót eddig csak felül hordtuk. Itt az ideje, hogy megismerjük új változatát, a hátsó felünket is formásan kerekké varázsoló „fenéktartót” a Spanxtől.

Az alakformáló fehérneműiről ismert amerikai Spanx márka nemrégiben dobta piacra fenékformáló alsóneműjét. A „Trust Your Thinkstincts Booty Bra” névre keresztelt csodadarab 58 dollárba (13 ezer forintba) kerül és jelenleg fekete, illetve testszínű változatban kapható. Amerikában máris óriási a kereslet iránta, főleg a New York-i nők körében, akik Kim Kardashian és Nicki Minaj vonalait igyekeznek utánozni.

Az elsőre magasított derekú alsóneműnek tűnő új, közepesen karcsúsító termék szabásának köszönhetően kényelmesen lapítja a hasat, ügyesen tünteti el a deréktáji hájacskákat, a fenéknek pedig feszes, jól definiált formát kölcsönöz.

A 2000-ben alapított Spanx 42 éves tulajdonosnője, Sarah Blakely azt az igényt ismerte fel, hogy a nők szeretnének észrevétlenül és kevés energiaráfordítással formásabbnak tűnni, ezért fogott alakformáló fehérneműk gyártásába. Ötletével – ahogyan ezt egyik tavalyi lapszámunk divatsztorijában is megírtuk – azóta milliárdossá vált.