Már kaphatóak Gwen Stefani cipői

A harmadik gyermekének a múlt héten életet adó énekesnő, Gwen Stefani sok nő álmát valósítja most meg azzal, hogy szexi, ugyanakkor akár egész napos használat során is kényelmes magas sarkú cipőket dobott piacra.

Sarah Jessica Parker után most Gwen Stefani énekesnő új cipő és táska kollekciója debütált, ami február 26-tól kapható a Shoe Dazzle hálózatában, és összesen 7 táskából és 24 cipőből áll. Az énekesnő célja a GX kollekció tervezésénél az volt, hogy olyan magas sarkú cipőket készítsen, amelyek egyszerre nyújtanak szexi megjelenést és kényelmesek. Fontosnak tartotta azt is, hogy minőségi darabok legyenek, ahogyan az elérhető ár is szempont volt, átlagosan 77 -111 dollár közötti áron kaphatóak. És hogy milyen stílusúak is a Stefani modellek? Pop, punk, utcai darabokat találunk a kollekcióban, színekben pedig a fekete, fehér és piros dominál.

Gwen Stefani 2004-ben indította el saját márkáját L.A.M.B. néven, ami azóta is sikeresen működik. A jelenlegi kollekció partnercégének, a Shoe Duzzle-nak vezető stylistja nem más, mint Rachel Zoe, aki azt nyilatkozta, nagy öröm az énekesnővel együtt dolgozni, hiszen a stílusa hatalmas inspiráció számára. Ezzel nincs egyedül Rachel, a cég elnöke is azért kívánt az énekesnővel együttműködni, mert az ügyfelek kívánságlistáján is többször szerepelt az a vonal, amelyet Gwen Stefani stílusával képvisel.

A 44 éves énekesnőnek ezzel minden álma valóra vált: egyszerre boldog édesanya, sikeres énekesnő és tervező. Korábban azt nyilatkozta, hogy legfőbb vágya saját stúdiójában énekelni és tervezni, úgy, hogy körülötte játszhassanak gyermekei.