Megmutatjuk, hogyan kombináld a kiegészítőidet

2014. március 20.
Most következő összeállításunkban divatbloggerünk, Festy megmutatja nekünk, hogyan is hordjuk a kiegészítőinket.

Az egyik legjobb dolognak tartom az öltözködésben a kiegészítők viselését, mert egy-egy különleges darabbal remekül fel lehet dobni visszafogottabb szettjeinket vagy akár meg tudjuk változtatni stílusunk összképét is.

Sokszor kérdezik tőlem, hogy van-e szabály kiegészítőink viselésére. Általában azt szoktam válaszolni, hogy mindenki lehet kreatív saját ízlésének megfelelően, de igazából, arra kell a legjobban figyelni, hogy összhangban legyen az aznapi szettünk, ami egyben tükrözze saját stílusunkat, egyéniségünket.

Persze van azért néhány jó tanács, amit kiegészítőink viselésénél szem előtt kell tartanunk. Ilyen például, hogy kötött ruháink viselésénél nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne válasszunk olyan ékszereket, amik kihúzhatják a kedvenc ruhánk szálát.

Nyáron a nagy melegben célszerűbb előnyben részesíteni a bőrből és természetes anyagokból készült ékszereinket, mert bőrünk számára is kellemesebb viselet, mint a fémből, vagy akár a műanyagból készültek.

Pár éve külföldön elkezdődött az őrület, hogy minél több karkötőt vagy gyűrűt hordanak az utcai divat szereplői. Lassan hozzánk is eljutott és azt tapasztalom, hogy egyre bátrabban kezdjük viselni őket.

Ha nem tudjuk, hogyan hordjuk egyszerre többféle ékszert, akkor érdemes inspirációkat gyűjteni outfit bloggerektől és street style oldalakról (lookbook.nu, theblondesalad.com, kayture.com, stylescrapbook.com ) A divatbloggereknek írni is lehet és nagyon szívesen segítenek, válaszolnak a kérdéseitekre, ahogyan én is.

Az outfitjeimből kiválasztottam nektek néhány fotó részletet, hogy megmutassam, hogyan is hordjunk egyszerre több kiegészítőt.

Ha bármikor szükségetek van tanácsra, akkor ITT a Facebook oldalamon el tudtok érni, és válaszolok minden kérdésre. 🙂

Festy


1. A pasztell színekkel kimondottan jól mutatnak az aranyszínű minimál formájú ékszerek.


2. Ha aranyat arannyal kombinálunk, akkor nem lehet hibázni.


3. Az egyik legkellemesebb színkombináció az arany fehér. Eleganciát és stílust sugároz.


4. Ha többféle színű fém ékszer veszünk fel, akkor törekedjünk arra, hogy a ruhánk színe semleges legyen.


5. Ha halmozzuk a gyűrűket az ujjainkon, akkor érdemes az egyik kezünket ékszer nélkül hagyni, nehogy átbillenjünk a túl sokba.


6. A szürkés árnyalatú ruhákhoz ezüst kiegészítőkkel igazi fémes hangulatot lehet varázsolni.


7. A statement nyakláncok fénykorát éljük. Lassan alapdarabnak számít a ruhatárunkban.


8. Ing pulóver kombóhoz igazi klasszikus a nagy nagy szemű lánc ezüstből vagy aranyból. Ha nagyon trendik akarunk lenni, akkor rosegoldból is beszerezhetünk egyet.


9. Ha színek is szerepelnek a kiegészítőben, akkor figyeljünk, arra, hogy valahol visszaköszönjön legalább az egyik a ruhánkban.


10. Egyre népszerűbbek a színes bőrkarkötők


11. Az egyik kedvencem a fekete bőr kombinációja arany részletekkel. Táskáknál kimondottan az egyik gyengém.