Megérkezett a tavasz a Stylewalker üzleteibe is

2014. április 09.
A nagy divatházakhoz hasonlóan a hazai designerek is előszeretettel használták az idei év meghatározó színeit új darabjaik tervezésénél: az orchidea, a sárga és a királykék gyakran visszaköszön legújabb kollekcióikban. Mutatunk egy kis ízelítőt!

A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott Stylewalker, az V. kerület hazai designer üzleteit tömörítő csoportosulás és hozzá tartozó event tavaly újabb változáson ment keresztül – az éjszakai design séta egész napos eventté nőtte ki magát. Idén tavasszal ismét megújulás várható: hamarosan elkészül a legfrissebb Stylewalker kiadvány, ahol a régi üzletek mellett találkozhatnak újakkal a magyar divat és design rajongói.

A Stylewalker üzletek közé, ahol már kaphatóak a 2014-es tavaszi-nyári kollekcióik is (a magyar tervezők teljes kollekcióját megnézheted Lookbook rovatunkban), tartozik például a Daalarna, Daniel Benus Showroom, Je Suis Belle, KataSzegedi Showroom, KOMOD, Lollipop Factory Budapest, Mono Fashion, Nanushka, Nemruci, TheGardenStudio és a wonderLab concept store, illetve design fronton például a Bomo Art Budapest, a Buborék, vagy az Eventuell Galéria.

Az üzletek teljes sorát a website-on találod!