Festy: öltözz könnyedén, elegánsan az irodába

2014. április 10.
Ezen a héten bloggerünk, Festy egy vidám elegáns szettet mutat be nekünk, ami azoknak is jó támpont lehet, akik a hétköznapokban inkább a laza darabok felé hajlanak.

Sziasztok!

Sokszor bajban vagyok, hogy mit vegyek fel, amikor egy megbeszélésre megyek, mert a hétköznapokon a kényelmes, laza ruhákat részesítem előnyben, ezért érthetően azokkal is van tele a szekrényem.

Vásárlásnál érdemes tudatosan odafigyelni arra, hogy elegánsabb darabokat is válasszunk, hiszen lehet, hogy kicsit drágábbak, de hosszú távon meg fog térülni a befektetésünk. Ne feledjük, hogy a megnyerő, elegáns megjelenés sokszor elengedhetetlen feltétel egy sikeres tárgyaláshoz.

Ezúttal egy vidám és színes, de egyben elegáns szettet állítottam össze, amely tökéletes tavaszi irodai viselet lehet azok számára, akik szeretik követni a legújabb trendeket. Ha bizonytalannak érzitek magatokat a színek kombinálásával, akkor azt ajánlom, nézzetek körül egy pár streetstyle oldalon (lookbook.nu, chictopia.com, ootdmagazin.com) ötletgyűjtés céljából. Én is gyakran merítek inspirációt külföldi fashionista oldalakról.

Remélem, ti is kedvet kaptatok hozzá, hogy beszerezzetek elegánsabb ruhadarabokat a ruhatáratokba! 🙂

Festy

Fotó: Gregus Máté

Outfit:

Blézer: Massimo Dutti
Blúz: Látomás
Nadrág: Massimo Dutti
Szandál: Primark
Táska: Calvin Klein
Karkötő: Látomás
Gyűrű: Forever21