LBL – új márka született

2014. április 23.
A Luan by Lucia Divatház új, fiatalos vonallal jelentkezett. A több mint 25 éve működő divatház a luxust, a kompromisszumok nélküli magas minőséget képviseli, időtlen haute couture és made-to-measure darabokat kínál. Ezek az évtizedes hagyományok most modern, nagyon mai és friss formában születnek újjá.

A galériáért kattints a képre!

Minden szezonban pályakezdő fiatalok fogják megtervezni az új vonal, vagyis a LBL márka darabjait. A 2014-es tavaszi-nyári kollekciót Domokos Dóra és Deák János tervezők, illetve Terzin Anna stylist álmodták meg. A ruhákat Czok Ildi fonálékszerei egészítik ki.

A kollekció jellemzője, hogy a minimál szabásvonalak és a reneszánsz túlburjánzó angyalminták ellentétére épít. Az üde színvilág – az élénk türkiz, a fűzöld, a napsárga, a lazac és a tiszta fehér kombinációja – egy tökéletes nyári reggelt idéz fel, amikor is legszívesebben tényleg ilyen ruhákba bújnánk. A kollekció céltudatos, elhívatott nőket és kulturális kreatívokat céloz meg, akiknek fontos az egyediség.

A divatház életében a társadalmi felelősségvállalás kitüntetett szerepet játszik, így minden szezon bevételének egy része valamilyen civil szervezet tevékenységét támogatja. Idén a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány munkáját segítik az agár fajtamentésben.