Erős struktúra és puhaság jellemzik Anh Tuan új táskáit

2014. április 17.
Anh Tuan 2014/2015 ősz-téli STEP táskakollekciója három alappillérre épült: délkelet-ázsiai inspiráció, továbbfejlesztett technika és paradox életérzés.


A nyolcéves márka az idei szezonban sem enged a minőségi alapanyagokból és az életre szóló kiegészítőkből. A vietnámi származású magyar divattervező 2014/2015-ös őszi-téli táskakollekcióját a Délkelet-ázsiai ősi törzsek kosárhátizsákjai inspirálták.

„Hátsó-indiai utazásom során találkoztam a kosárhátizsákokkal, melyeknek legfontosabb jellemzője a funkcionalitás – ami elsősorban a strapabírást jelenti a leterhelt hétköznapokban – és az aprólékos technika, amely nagy precizitást igényel, de a végeredmény magáért beszél.”

Anh Tuan STEP kollekciójának kulcsdarabjai a bőrhátizsákok és a válltáskák, melyek továbbfejlesztett steppelt technikával készültek magas minőségű nappa- és bivalybőrből, egyes darabok pedig kecskeszőrrel kombináltak. A válltáskák, a tervező védjegyeként ismert markáns bőr vállpánttal egészülnek ki, amely garantálja a kényelmet és a teherbírást.

Az őszi-téli kollekció színei a megunhatatlan fekete, sötétbarna, bézs és a púder. A 30 darabos kollekciót a paradox érzés határozza meg, amely az erős struktúra és a puha, jól formázható bőrök kombinációjából adódik.
Érdekesség: egy-egy táska 4-5 munkanap alatt készül el három ember együttes munkájával.

Te is vágysz egy saját Anh Tuan táskára? A Marie Claire segítségével most te is nyerhetsz egyet. A részletekért kattints ide!