Csajos hétvége Szentendrén

2014. április 24.
Bloggereink, Festy és PandArte már gyerekkoruk óta barátnők, igaz, rég elmúltak azok az idők, amikor hasonló vagy ugyanolyan szettben jártak. Következzen tőlük egy csajos programról egy dupla outfites poszt!

Sziasztok!

Szerintem mindenkinek van legalább egy gyerekkori barátnője, akivel hasonló dolgok után érdeklődnek és órákat el tudnak beszélgetni. Dórival, a PandArte blog írójával még Dunaújvárosban, a gimnáziumban ismertük meg egymást. Utána az egyetem alatt folytatódott a barátságunk, még együtt is laktunk. Amikor elkezdtem írni a blogomat mindig bíztattam, hogy ő is vágjon bele, hogy közösen tudjunk kitalálni kreatív projekteket.

Szabadidőnket is sokszor együtt töltjük, szeretünk shoppingolni és kirándulni. Mindkettőnknek más a stílusa, így nem volt még gond abból, hogy kinek melyik ruhák tetszenek az üzletekben. Dóri szereti a kényelmesebb pamut anyagokat, amíg én többször bevállalom a nőiesebb szetteket. Fontos, hogy mindenki külön egyéniség legyen az öltözködésben is. Általában tizenéves korunkban hajlamosak vagyunk ugyanazokat a darabokat megvenni, mint a barátnőink. Viszont később, ahogy alakul a személyiségünk, úgy találunk rá a saját ízlésvilágunkra.

Szeretem a tavaszt, mert ilyenkor egyre többször mozdulunk ki közösen is. Ezúttal Szentendrére mentünk ki Dórival, hogy eltöltsünk egy csajos napot. Mindketten egy nőies tavaszi szettet választottunk. Amikor beköszönt a jó idő, akkor végre el lehet hagyni a nadrágokat, és elő tudjuk venni a ruhákat és a szoknyákat.

Ti is szoktatok figyelni arra a barátnőitekkel, hogy mindenkinek megmaradjon a saját stílusa?

Festy

Fotó: Gregus Máté

Festy outfitje:
Pulóver: GAP
Ing: Mango
Szoknya: Zara
Cipő: Topshop
Táska: Látomás
Nyaklánc: Stradivarius
Karkötő: Látomás

PandArte outfije:
Blézer: Látomás
Top: H&M
Szoknya: Mango

Helyszín: Dorothea Kávézó