Papírnak tűnő táskák – az új divatőrület

2014. május 06.
A PandArte bloggere ezúttal olyan design táskákat mutat be nektek, amik elsőre úgy tűnnek, mintha papír vékonyak lennének. Ez a legújabb őrület, ami teljesen magával ragad mindenkit!

Sziasztok!

Ezúttal két tajvani tervezőlányt szeretnék nektek bemutatni, akik arra gondoltak, hogy milyen jó lenne olyan táskákat készíteni, amik 2 dimenziósnak tűnnek a valóságban. Így született meg a Jump From Paper márka, és azok a táskák, amik úgy néznek ki, mintha csak kivágtad volna egy képregényből.

A lányok tele vannak őrült ötletekkel, folyamatosan keresik az újdonságokat, fő mottójuk pedig az, hogy a humor a legfontosabb dizájnelem. Termékeikkel szeretnék felvidítani és boldogabbá tenni az emberek mindennapjait. ” Life does not need to be that serious, people are born to have fun! ” állítják a lányok, és igazuk is lehet, mert én vagy 10 percig néztem szájtátva ezeket a táskákat, és tényleg sugárzik belőlük egyfajta jókedv és optimizmus.

Hogy egyáltalán, egy magazinon kívül mi fér egy ilyen táskába, arra most nem térnék ki, hiszen láthatóan itt tényleg a szórakoztatásról, mintsem a praktikusságról van szó, ettől függetlenül mindenképp szerettem volna megmutatni nektek ezt az érdekes ötletet.

További információt itt találtok a lányokról és munkáikról!

PandArte

Nagy felbontású fotókért kattintsatok a képre!