Cocoon Undies, magyar tervező francia fehérneműi

2014. április 29.
A PandArte bloggere most egy olyan magyar lányt mutat be ebben a posztjában, aki szexi francia fehérneműket készít. A Cocoon Undies minden darabjának izgalmas a vonalvezetése, bájosan vonzóak, de ugyanakkor dögös a színösszeállításuk és komfortos a kialakításuk.

Kifinomult nőiesség és a könnyed játékosság jellemzi az új magyar fehérnemű márkát. Miklya Éva, aki eddig táskákat készített, most legnagyobb álmát váltotta valóra azzal, hogy áttért a gyönyörű fehérneműkre.

„A Cocoon Undies-t 2014 március elején kezdtem el, ez már egy régi elképzelés megvalósulása. A Cocoon magyarul selyemgubót jelent, ami egyben szimbóluma is a brandnek, ami kifejezi a nők folyamatos, izgalmas átalakulásait, változásait. A fehérneműket olyan nagyvárosi nőknek alkottam meg, akik nem szeretik az unalmas ruhadarabokat. Persze a klasszikus formák nem hiányozhatnak, de azokkal is úgy kísérletezek, hogy valami új és érdekesebb jöhessen létre a régi megszokott helyett.”

A tervezést az első kollekciónál többnyire az anyagválaszték befolyásolta és csak pár darabnál volt kész terv, azokhoz, amikhez a tervező megtalálta a kigondolt anyagot. Éva, azt ígéri, ez később változni fog. „A kitűzött cél, hogy, a tervezőasztalon megálmodott darabhoz bármi áron, de megszerezzem az anyagot. A szabásminta kialakításában és a varrásban nem vagyok egyedül, egy tapasztalt varrónő van a segítségemre.”

A nagyobb felbontású képgalériáért kattints a fotóra!


Fotós: Gregus Máté

Éva azt mondja, az első kollekciónál kerülte az egyszínű dolgokat. Az alapszíneket mindig legalább egy, de akár több másik színnel együtt használja, ahogy anyagban is jellemzően háromfélét használ egyetlen fehérneműben, ami lehet csipke, tüll, elasztikus pamut vagy különböző mikroszálas anyagok.

Pandarte