Praktikus és extravagáns – variálható táskák

2014. május 27.
Az idei nyár legpraktikusabb táskáját mutatja be nektek ezen a héten a PandArte bloggere. Háromféle méret, strapabíró anyag, letisztult design, ezek Ducsai Judit legújabb, FOLDED táskái.

A FOLDED egy geometrikus rendszert követ, mely az esztétikailag is fontos irányvonalak mentén lehetővé teszi, hogy a táska a napi utunk során méretben variálható legyen. Az egy lapból kialakított táska, éltűzéssel és hajtogatással, majd a patentok fixálásával három méretben használható.

„ Ez a táska egy korábbi ötletem továbbfejlesztése, ami már régóta a fiók alján pihent – meséli Judit. – Most elővettem, hogy felfrissítve és továbbfejlesztve egy jól használható, praktikus darabot hozzak létre. Mivel nagyon szeretem a természetes és strapabíró anyagokat, ezért – színváltozattól függően – egy erős, karakteres canvas vászont és cordurát használtam, amit növényi cserzésű natúr marhabőrrel csaknem örökéletűre terveztem. A legjobb ebben a bőrben a karakteres illata mellett, hogy napról-napra érik, patinája lesz. Rendelkezik rövid, vállra vehető-és hosszú állítható fogókkal és 2 db belső zsebbel. „

Kiegészítők tervezésénél Judit inkább formatervezői szempontok szerint gondolkodik, soha nem az a célja, hogy minél több darab legyen egy-egy kollekciójában vagy, hogy az adott szezonra készüljön. Számára az a fontos, hogy egy jól kidolgozott, többfunkciós tárgy szülessen, ami az esztétikáján túl minden nap örömet okoz.

Az öt színben elérhető FOLDED egy olyan, magas minőségben készült termék, ami a napi használat során egyszerűen variálható, hosszú élettartamú és szerkezetéből adódó geometrikus vonalaival igazán különlegessé teheti a megjelenésed.

PandArte

Kattints a képre a galériáért!