Az év fiatal divattervezője pályázat

2014. július 15.
Jelentkezz a Marie Claire magazin és a Hungaria pezsgő közös pályázatára saját ruhakreációddal, és legyél te 2014 felfedezettje, az év fiatal divattervezője!

Mitől lesz egy öltözék egyszerre elegáns egy kellemes vacsorához, alkalmi egy ünnepélyes koccintás mellé, szenvedélyes egy fergeteges partihoz és kellően kényelmes a hajnali napfelkelte érintéséhez? Azokat a – dominánsan kék – darabokat keressük, amelyek bátor mintavezetésükkel, újszerű anyaghasználatukkal és eredeti megoldásaikkal tökéletesek egy pezsgő éjszaka minden pillanatához.

A pályázat mottója: A partiruha, amelyben pezsgőbbek az éjszakák

Minden pályázótól a már elkészített kreáció fotóját várjuk. A zsűri a legötletesebb, legizgalmasabb, a Marie Claire-nő számára hordható darabokat díjazza. Pályázni egy ruhával/öltözékkel lehet.

A pályázat részletes kiírását itt olvashatod.

A pályázat beküldésének határideje: 2014. szeptember 10.

Díjak:*
Szakmai díj: 200 000 Ft
Közönségdíj: 200 000 Ft
Hungaria Pezsgő különdíj: 200 000 Ft

A pályamunkák közül a zsűri választja ki a legjobb 25 kreációt, amelyekre majd az olvasók is szavazhatnak a magazin honlapján, és amelyek a Marie Claire Fashion Daysen is láthatóak lesznek a kifutón. A nyerteseket és az általuk tervezett ruhát bemutatjuk a magazinban is. A díjak átadására a Marie Claire Fashion Daysen kerül sor.

*A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyerteseinek a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelemadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.