Fekete szett egy kis csavarral

2014. augusztus 21.
Hogyan lehet izgalmassá tenni a jól megszokott feketét egy szexi bőrszoknyával? Ezen a héten bloggerünk, Festy egy elegáns fekete szettet állított össze, amibe belecsempészett egy kis csavart egy szexi bőrszoknyával és színes kiegészítőkkel.

Sziasztok!

Ma egy népszerű témáról fogok nektek írni, ami nem más, mint a csinos fekete szett. A környezetemből jól tudom, hogy sok barátnőm fekete függő, mert szeretnek a biztosra menni és úgy gondolják, hogy ha fekete ruhát hordanak, soványabbnak is látszanak. Azt is megfigyeltem, hogy azok szeretik a fekete színt, akik az átlagosnál kicsit borulátóbb személyiségek. Magamról is tudom, hogy az éppen felvett outfitünk általában elég jól tükrözi a lelkiállapotunkat, ezért szeretem reggel kiválasztani a ruháimat, amiket aznap fogok hordani.

Ebben az összeállításban azt szeretném megmutatni nektek, hogy a jól megszokott feketét, hogyan lehet izgalmassá tenni egy szexi bőrszoknyával és crop toppal. Tavasszal beszereztem az első ceruza bőrszoknyámat és azóta az egyik kedvenc ruhadarabommá lépett elő, mert lehet alkalmi és dögös is. Hordhatjuk magassarkúval, de akár tornacipővel is! 🙂

Ehhez a homogén szetthez még kiválasztottam pár feltűnő színes kiegészítők, amikkel egy kis vidámságot vittem az outfitembe.

Remélem, ezzel a poszttal sikerült egy kicsit kimozdítanom a fekete függőket a komfortzónájukból! 🙂

Festy

Fotó: Gregus Máté

Outfit:

Blézer: Mango
Top: H&M
Bőrszoknya: H&M
Táska: FREYWILLE
Ékszerek: FREYWILLE
Selyemsál: FREYWILLE
Magassarkú: Manolo Blahnik